Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

«Χούντα» η πλειοψηφία του Δήμου Αλμωπίας



Κατέλυσε κάθε έννοια νομιμότητας και δημοκρατίας η πλειοψηφία του Δήμου Αλμωπίας.
Στη  δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίτης 8 Ιουλίου  , εντελώς παράνομα ,διέταξε να εκκενωθεί η αίθουσα και να μείνουν μόνο δημοτικοί σύμβουλοι και κάποιοι υπάλληλοι του Δήμου. Οι υπόλοιποι , νεοεκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι , δημοσιογράφοι  και παρατηρητές βγήκαν έξω από την αίθουσα, για να συζητηθεί συγκεκριμένο θέμα που αφορούσε πρώην δήμαρχο του Εξαπλατάνου. .
Είναι τουλάχιστον πανελλήνια πρωτοτυπία αυτό που έγινε. Λίγο πριν παραδώσουν την εξουσία  εξακολουθούν να φέρονται σαν να είναι όλα ιδιοκτησία τους.
Ο νόμος είναι σαφέστατος και προβλέπει επακριβώς τις διαδικασίες σε τέτοιες περιπτώσεις. Κρίμα πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κώστα Νικολαϊδη. Συνέδεσες ισόβια το όνομά σου με ότι πιο αντιδημοκρατικό έχει γίνει στην Ιστορία του Δήμου. Κρίμα στους παρόντες συμβούλους της πλειοψηφίας , που ούτε ένας δεν είχε το κουράγιο να αντισταθεί στην χουντική αυτή συμπεριφορά . Όχι ότι θα άλλαζε και κάτι . Όμως τουλάχιστον μπορούσαν έστω και στο τέλος να αποχωρήσουν κάπως αξιοπρεπώς.
Εμείς γνωρίζαμε το παράνομο της χουντικότατης απαίτησης , αλλά δεν θέλαμε να σταθούμε δικαιολογία να ματαιώσουν την συνεδρίαση και να αποφύγουν την λήψη της όποιας απόφασης.
Καλό ταξίδι στον κόσμο τους….

2 σχόλια:

  1. Τί είναι ο Νικολαϊδης ρε φίλε? φερέφωνο του Τσάντ..... και του Παρούτ... Ο Δήμαρχος τι είναι? Μαριονέτα. Οι υπόλοιποι τί είναι? Μισθοφόροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οχι απλα καραγκιοζιδες!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)