Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Σε αργία και πάλι ο Σταύρος Τουφεγγόπουλος




Ξανά σε αργία τέθηκε  από την εργασία του ,σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην Δήμαρχος Εξαπλατάνου  Σταυρος  Τουφεγγόπουλος.
Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η διαδικασία κινήθηκε από το ίδιο το υπουργείο του. Άλλες πληροφορίες φέρουν να «ωρίμασαν» υποθέσεις κακουργηματικού χαρακτήρα ,για τις οποίες μετά από τα πορίσματα των επιθεωρητών του υπουργείου οικονομικών , οι δικαστικές αρχές στοιχειοθέτησαν τις κατηγορίες και σύντομα η υπόθεση παίρνει τον δρόμο για το επόμενο στάδιο.
Στις υποθέσεις φέρεται να εμπλέκεται   και ο  πρώην Δήμαρχος. 

Οι υποθέσεις που εκκρεμούν είναι οι χαλικοστρώσεις που ξεπερνούν τις 126 χιλ. ευρώ και οι ασφαλτοστρώσεις που δεν έγιναν στο Θεοδωράκι και πληρώθηκαν περίπου150 χιλ. ευρώ.
Για την υπόθεση των ασφαλτοστρώσεων επιβλήθηκαν υψηλά πρόστιμα στον ανάδοχο εργολάβο, για εικονικά τιμολόγια.  Όπως και για τους εργολάβους χαλικοστρώσεων. Κάποιοι από αυτούς μάλιστα έκαναν συμβιβασμό με την εφορεία για να πληρώσουν μικρότερα πρόστιμα.
Είναι δε γνωστό , ότι πρόστιμα έχει κληθεί να πληρώσει για τον ίδιο λόγο , ως «κληρονόμος» του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου και ο Δήμος Αλμωπίας.

6 σχόλια:

  1. ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ,ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΣΦΑΛΛΑΝ.ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ανθρωπος που κατεστρεψε το δημο Εξαπλατανου με την ανορθοδοξη παρεα του και κατ επεκταση το σημερινο δημο Αλμωπιας. Οποτε να πληρωσει και να πληρωσουν οι αχρηστοι.....Με το νομισμα που τους αξιζει. Πιστευω οτι καποτε και η δικαιωσυνη θα ξεστραβωθει που λενε στο χωριο μου και θα κανει το χρεος της.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ftanei samanth akomei fobaste ton prvhn dhmarxo apexei dyo tetraeties;caje allo xrhmatodoth olla exoun ena tellos.kai na ta grafeis.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γράψε Ελληνικά και ας είναι ανορθόγραφα, παρά τις γραφικλες και φωνητικές ανιησίες που γράφεις!!!

      Διαγραφή
  4. ΑΝ ΞΕΣΤΡΑΒΩΝΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΛΕΙΤΥΡΓΕΙ Μς ΤΟ 20% ΔΗΛ. ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ......ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΙΝΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. sopa re megale jestrabosou ligo.....to xarbalt teleioses.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)