Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Επίσκεψη Δ. Μπίνου στο Novaci





 Στο Novaci  , λίγο μετά τα BITOLA, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα η τρίτη συνάντηση συντονισμού μεταξύ του τοπικού Δήμου και του Δήμου Αλμωπίας
με επικεφαλής τον Δήμαρχο Δημήτρη Μπίνο, στο πλαίσιο του έργου «ζωντανή ιστορία, ζωντανή φύση» προκειμένου να συνοψίσει την προηγούμενη εργασία.
Το πρόγραμμα τρέχει μέχρι τον Δεκέμβριο, αλλά από την πλευρά του Δήμου Αλμωπίας , έχει παραταθεί μέχρι τον Μάρτιο, σε αντίθεση με την γειτονική  πλευρά, που έχει ήδη ολοκληρωθεί, όπως επισήμανε και ο Δήμαρχος Novaci Lazar Κοτέβσκι .Συνάντηση είχε γίνει και στην Αριδαία, ενώ πρόκειται να γίνει άλλη μία τον Δεκέμβρη
Στο πλαίσιο του έργου, από τον Δήμο του NOVACI ,έγιναν  οι δράσεις  ανακατασκευή της γέφυρας Zovikj, η ανοικοδόμηση του σπιτιού στο Calais Anga Staravina και ηανοικοδόμηση της εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου στην Gradesnica.  Αυτό που απομένει είναι να παραδοθούν  χάρτες ,σήμανση του εδάφους και η  έκδοση τουριστικού οδηγού.

7 σχόλια:

  1. ΡΕ ΣΑΜΑΝΔΗ Ο ΣΤΑΥΡΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ; ΚΑΛΑ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΑΡΕ ΣΑΜΑΝΔΗ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ ΘΑ ΕΙΣΑΙ. ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΔΗΘΕΝ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε ανώνυμε 10.25. Δεν φταίει ο σταυράκος αλλά ο δήμαρχος με την... πατάτα που κάνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KALA RE PAIDIA OXI KAI AYTOS DHMOSIOGRAFOS. APO POU KAI OS POU. THA GELASOUME POLY FETOS ME TA KAMWMAMTA TOY MPINOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο σταυρος ειχε τα αρχιδια να αρνηθει τη θεση που του προτινε ο μπινοσ, γιατι δεν την εχει αναγκη. εσυ πεινασμενε σαμανδη παρακαλας...... μπες... και θα φασ τη λασπη τησ ζωησ σου, με τον ίδιο τρόπο που εφαγεσ τη σκονη του... σταυρακη!!!!!!!!!!!!!!!! καληνυχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και γραφείο τύπου και δημοσιογράφος σε εφημερίδα; νομίζω ότι είναι ασυμβίβαστο. οποίος θέλει ας κάνει τον δημοσιογράφο του μπίνου αλλά δεν επιτρεπεται να κανει δημοσιογραφια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΑΜΑΝΔΗ Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΙΚΑ. ΓΛΥΨΙΜΟ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ, ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΗΘΟΣ ΣΟΥ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 6 23 μμ και λοιπούς ομοίους του.
    Αν και ανώνυμος γνωρίζεις, ότι όσα υποστηρίζεις, προφανώς είσαι εσύ.
    Που είδες να ασκώ την όποια κριτική;
    Και ποιος είμαι που θα κρίνω όσους ασχολούνται με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης; Αν είναι μικροί ή μεγάλοι; Μου πέφτει λόγος; Ή μήπως εμείς είμαστε αιωνόβιοι και δεν πρέπει να υπάρχει συνέχεια; Προφανώς όμως σε ενοχλεί να υπάρχουν ΜΜΕ , γιατί είσαι μπαγαμποντάκος και φοβάσαι μη αποκαλυφθούν οι λαμογιές σου.
    Όλοι όσοι ασχολούνται με τα Μέσα Ενημέρωσης , εγώ πιστεύω ότι κρίνονται από τον κόσμο και την πραγματικότητα. Γίνονται αποδεκτοί ή απορρίπτονται . Η αλήθεια ή τους δικαιώνει ή ξευτιλίζει. Όλα τα άλλα είναι ιστορίες για αγρίους, που κανένας Σαμάνδης δεν μπορεί να τις κάνει πιστευτές. Εκτός και αν υπάρχουν πανήβλακες, είδος σπάνιο σήμερα.
    Τουλάχιστον για την ελευθεροτυπία έχουμε πληρώσει ποικιλοτρόπως όσο κανένας άλλος σε αυτή τη χώρα. Για αυτό λοιπόν ή είσαι εγκάθετος ή πανήβλακας , ασθένεια δυστυχώς ανίατη. Όσο για τα σκ… που αναφέρεις ,επιτέλους μας είπες το όνομά σου.
    Π.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)