Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Πρόμαχοι –‘Όρμα 1-1



Πάγωσε ακόμα περισσότερο η Όρμα  (ΦΏΤΟ) το γήπεδο των Προμάχων  , υποχρεώνοντας την τοπική ομάδα σε ισοπαλία και στερώντας την ευκαιρία να ξεφύγει στην βαθμολογία από το Νησί με το οποίο ισοβαθμεί στη πρώτη θέση.



Έγινε δυνατό παιχνίδι με άγρια ομορφιά με αντιπάλους δυο από τις πιο καλογυμνασμένες ομάδες της Α’ κατηγορίας και παίκτες προικισμένους με πλούσια ταλέντα.
Το πρώτο ημίχρονο μοιράζεται εξ ίσου στις δυο ομάδες, όπου στο πρώτο εικοσάλεπτο οι γηπεδούχοι υπερείχαν των αντιπάλων τους χάνοντας καλές ευκαιρίες για γκολ, μια εκ των οποίων ο Νίκος Νάνος μετέτρεψε σε γκολ στο 7’. Το δεύτερο μισό του ημιχρόνου, ανήκει στην Όρμα, που πίεσε για την ισοφάριση και που τελικά την κατάφερε στο 32’ με δυνατό σουτ του Αβραμίδη.
Το δεύτερο ημίχρονο είχε τα χαρακτηριστικά της ρώσικης ρουλέτας, αφού οι των Προμάχων ρίχτηκαν με πείσμα στην επίθεση για τη νίκη, οι δε της Όρμας εκμεταλλευόμενοι τους ταχύτατους επιθετικούς τους, πραγματοποιούσαν αντεπιθέσεις  φωτιά.
Τελικά δεν άλλαξε το σκορ, με αποτέλεσμα και οι δυο ομάδες να είναι ευχαριστημένες από το σκορ και το μοίρασμα των βαθμών.
Η διαιτησία του Σιδηρόπουλου ήταν άψογη και οι δυο βοηθοί του Τετραγώνης και Σταμανίκη σχεδόν αλάνθαστοι

 ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ  Β. Σαμαράς
Α. Νάνος,Σ. Σατζάκης (Χ. Κωστινάς),Γ. Σέλκος,Σαμαράς,Γ. Μούγιος,Σαμσούρης,Δ. Σέλκος,Ι. Μούγιος,Ν. Νάνος,Αμπάρης (Ι. Σέλκος),Άτζος (Γ. Τανούρης),

   Μ. Αλέξανδρος ΟΡΜΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ   Γ. Κορέλας
Παντελίδης,Νούσης,Μποζίνης,Μπίτσας,Γώγου,Αβραμίδης,Μητσάγκας,Μήνου,Σαμαράς,Ζουλέκου,Ιωάννου,

 ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΜΑΧΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)