Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Ήττα με έντονες διαμαρτυρίες από τον Εθνικό Γιαννιτσών







Παιχνίδι –παρωδία , όπως εξελίχθηκε στο τέλος η αναμέτρηση ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ.ΒΡΥΣΗΣ.

Ο Απόλλων Κρύας Βρύσης επικράτησε με 4-2 του Εθνικού στο γήπεδο της Ν. Τραπεζούνας. Οι γηπεδούχοι είχαν πολλά παράπονα από τον διαιτητή Σελεμίδη και την βοηθό Χ. Κουπαράνη καθώς, όπως υποστηρίζουν ,  διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα.
Στο 10ο λεπτό ο Γ. Κίτσας τσίμπησε τη μπάλα  προ του Γρηγοριάδη, αυτός τον ανέτρεψε και σωστά είδε την κόκκινη κάρτα αφού ήταν ο τελευταίος αμυντικός, ωστόσο η φάση ξεκινάει με καθαρό χέρι παίκτη του Απόλλωνα.
Αν και αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο ο Εθνικός άνοιξε το σκορ Πέτρο Σιδηρόπουλο που έκανε το 1-0.
Δέκα λεπτά μετά ο Γ. Κίτσας απέφυγε ωραία από δεξιά τον αντίπαλό του, έκανε το γύρισμα στην περιοχή και ο Χαντούρης από κοντά ισοφάρισε. Λίγο μετά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έκανε χέρι εκτός περιοχής και ο Σελεμίδης τον παρατήρησε με…. κίτρινη κάρτα.
Στο 80 και σε μία φάση που έδειχνε χαμένη, ο Βαγγέλης Αντωνιάδης έκλεψε τη μπάλα από τα αριστερά, έκανε πολύ ωραίο γύρισμα με το εξωτερικό και ο Τερζής από κοντά έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους.
Ο Απόλλων αντέδρασε γρήγορα και δύο λεπτά αργότερα από εκτέλεση κόρνερ και αδράνεια της άμυνας, ο Πετρίδης ισοφάρισε. Στο 85΄ έγινε και η φάση που σημάδεψε το παιχνίδι, καθώς σε ένα από τα πολλά φάουλ που κέρδισε η Κρύα Βρύση γύρω από την περιοχή, ο Πετρίδης ήταν σε εμφανή θέση οφσάιντ, η Κουπαράνη δε σήκωσε τη σημαία και έτσι έγινε το 2-3. Οι διαμαρτυρίες ήταν έντονες προς διαιτητή και επόπτη .Δύο λεπτά αργότερα ο Σελεμίδης απέβαλε και τον Σωτηριάδη, σε μία φάση που δεν κατάλαβε κανείς το λόγο, αφού ο παίκτης του Εθνικού μιλούσε στους συμπαίκτες του. Στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, ο Απόλλων με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπρέγκου διαμόρφωσε το τελικό 2-4 . Είναι χαρακτηριστικό ότι οι γηπεδούχοι δεν έκαναν τείχος , ενώ και ο τερματοφύλακας δεν κινήθηκε από την θέση του. Με αυτό τον τρόπο θέλησαν διαμαρτυρηθούν για την διαιτησία
Το παιχνίδι παρακολούθησαν ο πρόεδρος του ΓΑΣ Αναγέννηση Γιαννιτσών, Κώστας Σαββουλίδης μαζί με άτομα της διοίκησης και τον προπονητή Βασίλη Ασλανίδη, ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ο πρόεδρος του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, Γιάννης Θεοδωρίδης και ο προπονητής του Ηρακλή Άσπρου, Δημήτρης Τομπάζης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)