Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Τίμησαν συνταξιούχους εκπαιδευτικούς



      Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία σε ένα συγκινητικό και ευχάριστο  κλίμα,  η τιμητική  εκδήλωση των συνταξιούχων καθηγητών από τις Σχολικές Μονάδες της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας
Εκπαίδευσης Πέλλας, την Τετάρτη 10/12/2014, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Νομαρχίας (Έδεσσα). Επίσης τιμήθηκε και η επίτιμη σχολική σύμβουλος των φιλολόγων Αδέλα Ισμυρλιάδου για το συνολικό της έργο στην εκπαίδευση.  Ακολούθησε απονομή εύφημης μνείας σε εξήντα επτά (67) εκπαιδευτικούς, για την ευδόκιμη υπηρεσία τους στην εκπαίδευση.
 Η τελετή πλαισιώθηκε  από σχήμα μουσικών υπό την διεύθυνση του Χρήστου Σαμαντά και προβλήθηκαν βίντεο από φωτογραφίες της σχολικής  ζωής των εκπαιδευτικών.
Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση:  ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας  π. Ιωάννης,  ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτριος Γιάννου,  ο αρμόδιος της  Δημοτικής  Επιτροπής  Παιδείας του Δήμου Έδεσσας  Δημήτριος Ταπαζίδης, εκπρόσωποι των τοπικών ΕΛΜΕ  και  φορέων της περιοχής,  καθώς και συγγενείς και φίλοι των τιμώμενων εκπαιδευτικών.      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)