Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Το ξύλο της αρκούδας στον Εξαπλάτανο



Διαστάσεις γενικής σύρραξης πήρε λίγο πριν το τέλος η αναμέτρηση Δόξας Εξαπλατάνου –Εδεσσαϊκού (2-2) .
Σύμφωνα με τις πρώτες δημοσιογραφικές πληροφορίες παράγοντας της τοπικής ομάδας μπήκε στον αγωνιστικό χώρο να διαμαρτυρηθεί επειδή δεν τηρήθηκε το φερ- πλέη.  Ακολούθησαν λογομαχίες , ενώ χαστουκήθηκε νεαρός ποδοσφαιριστής του Εδεσσαϊκού , που συμμετέχει και στη μικτή Πέλλας. Τα αίματα άναψαν με αποτέλεσμα να μπουν και φίλαθλοι και να ακολουθήσει γενικός χαμός. Η Αστυνομία που έφτασε , προσπάθησε να ηρεμίσει τα πνεύματα. Τελικά ο διαιτητής μπήκε ξανά στο γήπεδο με τους παίκτες και μετά από δύο λεπτά σφύριξε την λήξη.

7 σχόλια:

  1. ντροπη για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.Τι παιδεία προφέρεται στη νεολαία όλοι εσείς που ασχολείστε? ποιές ιδέες τους προσφέρεται? για ένα γκολ? για μια νίκη? ντροπή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. eheis dikio file...alla min xehnas milame gia ton (EXAPLATANO !!!). poios ehase kai poios vreike tin paideia se ayto to... (kalohori)!!!!!

      Διαγραφή
  2. ntropi pseftoludemides ntaides proedri poy dernoun atlites na paretithi amesos ntropi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. διαβάσαμε στην έδεσσα ολόκληρη την 16-18αδα του Εξαπλατάνου σ αυτο το παιχνίδι και μας είπαν ότι απ το χωριό υπήρχε μόνο ένας (1) ,ένα παιδι κι αυτός αναπληρωματικός απ το Εξαπλάτανο !!! Τι στόχους? τι ήθος, τι θέλει να πετύχει ένας ερασιτεχνικός σύλλογος με αυτό τον τρόπο? έχουν ξεχάσει κάποιοι που στοχεύουν καπελώνοντας ερασιτεχνικούς αθλητικούς συλλόγους.Δείρτε μας χτυπήστε μας και νικήστε κύριοι.Καί? πήρατε 3 βαθμούς? και χτυπήστε όλες τις ομάδες ! Και? γίνεστε σιχαμεροί,τραγικοί απομονωμένοι! Θα μπορούσατε να είχατε μια ωραιότατη νεναική ομάδα κυρίως με παιδιά απ το χωριό σας κι ακόμα αν παίζατε για την παραμονή σας να σας χειροκροτούσαν όλοι.Να σας εκτιμούσαν όλοι.Δυστυχώς γίνεστε πρεσβευτές του μηδεν και της βίας.Πόσοι παράγοντες του Εξαπλατάνου γνωρίζουν τους νέους κανονισμούς ποδοσφαίρου? σας πληροφορώ κανένας γιατί απλά για να τους ξέρεις θέλει πολύ διάβασμα.Ανοίξατε κι άλλη πληγή κύριοι . Θα ήταν προσφορά στην κοινωνία να απομακρύνετε κάποιους απ τους πυγμαχους ,κλπ γνωστούς κύριους με κύριο χαρακτηριστικο την έλλειψη μυαλού και την ύπαρξη μόνο μπράτσων ότι το ποδόσφαιρο σήμερα αφορά μορφωμένους αθλητές και ανθρώπους με υψηλότατο ήθος.
    Υγ προκαταβολικά κάθε συγνώμη σας ΔΕΝ είναι δεκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολύ άσχημο κεφάλαιο, άνοιξε ο εξαπλάτανος με τον εδεσσαικό (είναι σαν να δίνει μπουνιά στο μαχαίρι). νομίζω ότι θα ζημιώσει πολύ απο τους τσαμπουκάδες και το ξύλο που δώσανε κάποιοι. Τα ίδια κάνανε και άλλες ομάδες (Καλή, Προφήτης, Πέλλα, παοκ κλπ) και όλες πλήρωσαν ακριβό τίμημα. Αναμένατε κυρίες κ κύριοι και θα δείτε τι θα πάθετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ Ο ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ; ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. λαθος κανεις μεγαλε για τον προτεργατη φιλε 10.10.αλλοσ τα ξεκινησε ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)