Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Ο Δήμαρχος Έδεσσας έκλεψε την παράσταση στην προεκλογική εκδήλωση του Δ. Σταμενίτη



Ο Δήμαρχος της Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, με το παραλήρημά του κατά του ΣΥΡΙΖΑ, έκλεψε την παράσταση στην πολιτική εκδήλωση που έκανε στην Έδεσσα ο υποψ. Βουλευτής Διον. Σταμενίτης.

Ο κ. Γιάννου έσυρε τα εξ αμάξης στον ΣΥΡΙΖΑ.Eμφανίστηκε δε,  υπερμαχος της Ν. Δημοκρατίας και έπλεξε το εγκώμιο και των τριών βουλευτών . Άλλωστε στο ακροατήριο ήταν ελάχιστοι Εδεσσαίοι και αυτοί σκληρά κομματικοί ή τοπικά στελέχη του κόμματος. Οι υπόλοιποι , ήταν από την περιοχή των Γιαννιτσών κυρίως  και έδιναν την εντύπωση ότι βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία.
Ο Δ. Σταμενίτης , αναφέρθηκε στην γενική πολιτική κατάσταση . Απέφυγε έντεχνα να αναφερθεί στα του νομού , καθώς το κόμμα του  έχει να επιδείξει ελάχιστα, ενώ ο ίδιος προσωπικά σχεδόν τίποτα.

6 σχόλια:

  1. ESENA SE TAIZEI O KARASMANIS KAI O THEODORIDIS TO LAMOGIO
    THA ERTHEI SINTOMA I ORA SOY PINASMENE ZITIANE
    OUST APO DO XEFTILISMENE EKVIASTI ZITOULA KAI TSIRAKI TOY THEODORIDI TOY KARXARIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΜΑΝΔΗ ΕΙΣΑΙ ΓΛΥΚΙΤΑΤΟΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ Η ΧΟΛΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ..
    ΠΕΤΡΑΚΙ ΦΩΝΑΞΕ, ΑΝ ΘΕΣ ΒΡΙΣΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ Η ΑΠΛΟΙΣΤΙΑ ΣΟΥ. ΕΣΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΙΜΑΡΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΦΙΛΑΡΓΥΡΙΑ ΣΟΥ. ΕΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙΣ; αγορασε ενα καθρεπτη στο σπιτι σου και δεσ για λιγο τη φατσα σου. ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΚΑΤ' ΟΝΟΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟ ΑΡΙΔΑΙΑ, ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΛΟΓΩ "ΛΑΜΠΡΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΗΘΟΥΣ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 5:16
    Αγαπητέ μου και βολεμένε φίλε !Καταλαβαίνω απόλυτα τον πόνο σου .Φοβάσαι μήπως δεν βρεις κορόιδα να επιστρατεύσεις για να κάνεις την δουλειά σου, δείχνοντας στον εκλεκτό σου ότι έχεις δύναμη. Επειδή σε ξέρω από έξω και ανακατωτά , μην κρύβεσαι πίσω από ηλίθια ορθογραφικά λάθη. Βλέπεις ότι εγώ ,ότι έχω να πω ,το λέω επώνυμα. Όσο για λαιμαργίες και απληστίες δεν μπορώ να σας φτάσω και ένα εκατομμύριο ζωές να ζήσω.
    Ξέρεις ότι τα λεφτά σας –που δεν ιδρώσατε άλλωστε για να τα βγάλετε – δεν περνούν παντού. Ψάξτε λοιπόν για άλλοθι και αργυρώνητους αλλού.
    Αλλά πέρα από το ΔΙΚΟ ΣΑΣ και μόνο προσωπικό συμφέρον , δεν σας νοιάζει τίποτα . Για αυτό και κάνατε τον απλό κόσμο της Νέας Δημοκρατίας να σας σιχαθεί και να ψάχνει διέξοδο σε άλλα κόμματα .
    Όλα τα υπόλοιπα δεν με αγγίζουν , διότι είναι ολοφάνερο ότι « εξ ιδίων μια ζωή κρίνεις τα αλλότρια. »
    Κουράγιο και καλή τύχη στα κεκτημένα που χάνεις εσύ και ο στενός σου περίγυρος…

    Π.Σ.

    Υ.Γ. Στείλε μου το καθρεφτάκι που όταν το ρωτάς αν υπάρχει καλύτερος και ομορφότερος από σένα απαντάει συνέχεια ΟΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπράβο στον Πέτρο, που ανεβάζει και όλους που τον βρίζουν και προσπαθούν να τον θάψουν. Δείχνει ο Πητ οτι είναι δέκα κλάσεις ανώτερος απο όλους αυτούς τους ντενεκέδες, που δεν τολμούν επώνυμα να γράψουν την γνώμη τους για τον ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ, που γράφει αλήθειες που πονάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πετρο τι ζορι εχεις παιδι μου.
    Ας τους να γραφουνε. Ας τους να λενε οτι θελουν. Ζηλευουν τα νειατα σου και την ομορφια σου, δεν το νοιωθεις, δεν το αντιλαμβανεσαι;
    Κοιτα ρε Πετρο εμεις να περναμε καλα, να μεγαλωνουμε στα χρονια και στην κοιλιτσα μας.
    Θα σκασουν απο το κακο τους τωρα που ερχεται η ανοιξη του Τσιπρα και τα χελιδονια θα ξανακελαιδησουν και θα φερουν πισω την εθνικη μας περηφανια μαζι με τη δραχμουλα που τοσο μας ελειψε.
    Πετρο παιδι μου σταθερα εσυ το τιμονι της ενημερωσης που μας δινεις και οποιος σε αποκαλει αργυρωνητο ειναι αμορφωτος, αξεστος που θελει να μας παραπλανησει.
    Πετρο κρινω οτι πρεπει να γινεις σαν τον Κουταλιανο, ¨¨¨¨ αν πρεπει μασαμε και σιδερα δηλαδ稨¨¨ και δεν ¨¨¨¨παιζουμ娨¨¨

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)