Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Γιάννης Σηφάκης – Aνακοίνωση υποψηφιότητας




Φίλες και φίλοι, αγαπητοί συμπολίτες της Πέλλας

Έχω την τιμή να συμμετάσχω στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην ΠΕΛΛΑ.


Υπηρέτησα τις αξίες της Αριστεράς και τα κοινωνικά κινήματα ήδη από τα φοιτητικά μου χρόνια - με πολλούς από εσάς είμαι σίγουρος ότι υπήρξαμε συναγωνιστές και συνοδοιπόρο, - πολλές φορές από θέσεις ευθύνης,  ενώ τα τελευταία 20 χρόνια μέσα από θεσμικούς ρόλους και συλλογικότητες, με κυριότερες την συνδικαλιστική δράση ως Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Μικρών Υδροηλεκτρικών Έργων και την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Συμμετείχα ακόμη στο παρελθόν (πριν 15 χρόνια) σε ΔΣ του συλλόγου Μηχανικών Πέλλας και του συλλόγου εργοληπτών. Ακόμη επί 8 χρόνια ήμουν πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Αλμωπίας «Ο ΑΡΙΩΝ».  

Σήμερα καλούμαστε όλοι να στηρίξουμε και να ενισχύσουμε, με τον τρόπο μας, την προσπάθεια για ανάκτηση της αξιοπρέπειας της χώρας μας, της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης και την  επιστροφή της Ελλάδας στην ανάπτυξη που πρέπει να γίνει με την ενίσχυση της παραγωγής και όχι με δανεικά. Πιστεύω ακράδαντα πως μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να μας βγάλει από τον μνημονιακό μονόδρομο της ύφεσης, ώστε κυρίαρχοι να προχωρήσουμε στην παραγωγική ανασυγκρότηση της οικονομίας μας, με κοινωνική αλληλεγγύη, υγιείς εργασιακές σχέσεις κι επιχειρηματικότητα, μέριμνα για το περιβάλλον, δημόσια υγεία και παιδεία, ισχυρή κι εύρωστη αυτοδιοίκηση.

Ακόμη θεωρώ ότι η Πέλλα υποεκπροσωπείται στην κεντρική πολιτική σκηνή για πολλά χρόνια. Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν μπορεί να επιδειχτεί κάποιο σοβαρό έργο συγκοινωνιακό, αγροτικής ανάπτυξης, εξόδου προς τον Βορρά, αξιοποίησης των πλούσιων συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Πέλλας, υποβοήθηση της αυτοοργάνωσης των αγροτών και κτηνοτρόφων κλπ. τουλάχιστον τα τελευταία 15 χρόνια.
Επιθυμώ να συμβάλω στην αντιστροφή αυτής της πραγματικότητας. Η Πέλλα να εκπροσωπηθεί ουσιαστικά.    

Τόσο προσωπικά όσο και οι συνυποψήφιοι μου προσβλέπουμε και υπολογίζουμε στη βοήθειά σας. Σας καλώ να συμπορευτούμε, αυτήν τη φορά για έναν πατριωτικό σκοπό.

Το τηλέφωνό μου (6972505008) και το mail μου sifakis17@gmail.com είναι στη διάθεσή σας για επικοινωνία.

Όλοι μαζί μπορούμε να φτιάξουμε μια Ελλάδα με αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη!

Φιλικά και αγωνιστικά

Γιάννης Σηφάκης
Μηχανολόγος Μηχανικός
Υποψήφιος Βουλευτής Πέλλας  - ΣΥΡΙΖΑ

5 σχόλια:

  1. Αγαπητέ Σηφάκη, χαιρετίζω την υποψηφιότητά σου και σου ευχομαι καλά επιτυχία. Θα ήθελα, λόγω της αρμοδιότητάς σου στην οργλανωση του νομού, να μου πεις αν η επιλογή υποψηφίων έγινε μετά απο εσωκομματικές διαδικασίες και απο αυτές επιλέχθηκε και προτάθηκεν η Τσάκρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλμωπια...Πελλα...Ελλαδα ...Ψηφιζουμε και σταυρωνουμε Σηφακη Γιαννη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΑΥΡΩΣΤΕΜΑΙ ,ΣΤΑΥΡΟΣΤΕΜΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΤΕΜΑΙ,( ΕΦΗ ΣΑΡΡΗ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλη επιτυχια φιλε! ειναι ομως ντροπη για την αριστερα η υποψηφιοτητα τζακρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ! ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ; Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΓΚΛΑΜΟΥΡΙΑΣ,ΔΗΘΕΝ ΣΟΒΑΡΩΝ,ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΣ,ΦΙΛΟΧΡΗΜΑΤΟΥΣ,ΚΑΡΕΚΛΑΚΗΔΕΣ,Η ΤΖΑΚΡΗ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ! ΚΑΙ ΟΤΣΙΠΡΑΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΚΑΙΑΥΤΗΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ. ΠΟΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ;ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ.

      Διαγραφή

(3)