Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Πίκρα και απογοήτευση για τους κομματικούς της Νέας Δημοκρατίας στο Ν. Πέλλας









ΠΥΡ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ    ΟΙ «ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ» ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ
ΜΕ   ΤΟΥΣ «ΑΝΤΑΡΤΕΣ» ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΠΕΛΩΣΑΝ

Οργή , αγανάκτηση ,αλλά και πίκρα  για μέλη της Νέας Δημοκρατίας στη Πέλλα, που συμμετείχαν  στο κομματικό ψηφοδέλτιο για τις Περιφερειακές εκλογές. Αιτία φέρεται  να είναι το γεγονός ότι αγνοήθηκαν από την επιτροπή εκλογικού αγώνα. Η συνεδρίαση της επιτροπής πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Θ. Θεοδωρίδη, ο οποίος ήταν υποψήφιος με το «αντάρτικο» ψηφοδέλτιο και όχι με το κομματικό. Μάλιστα το ποτήρι φέρεται να ξεχείλισε με τον ορισμό του περιφερειακού συμβούλου Λάκη Βασιλειάδη, (και αυτός με το «αντάρτικο» ψηφοδέλτιο) ως προέδρου της επιτροπής.
Οι  «κομματικοί» , επίσης φέρονται εξοργισμένοι , επειδή οι δύο συγκεκριμένοι αιρετοί  «καπέλωσαν» την επιτροπή για να συνδράμουν στην εκλογή συγκεκριμένου υποψηφίου, ως ανταπόδοση της βοήθειας στις περιφερειακές εκογές του Μάη.
Τα προβλήματα ,.όμως δεν σταματάν εδώ. Υπάρχει μεγάλη γκρίνια , καθώς ,δεν απομένει χρόνος πλέον για τις εκλογές και εκτιμάται ότι η συγκρότηση της εκλογικής επιτροπής έγινε απλά γιαάλλες σκοπιμότητες.


Στο μεταξύ δείγμα εγκατάλειψης και ανοργανωσιά , αποτελεί και η ιστοσελίδα της ΝΟΔΕ Πέλλας. Το προεδρείο έχει αλλάξει προ πολλού , αλλά εμφανίζεται ακόμα το παλιό



ΝΟΔΕ Πέλλας
Το προεδρείο της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας στην Πέλλα, που συγκροτήθηκε σε σώμα στις 18-06-2010, έχει ως εξής: 

Πρόεδρος ΝΟΔΕ Πέλλας:
Αργυρός Νικόλαος
Αντιπρόεδρος:
Ζαχαριάδης Μιχαήλ
Γ.Γραμματέας:
Μπαρμπαγιάννης Κωνσταντίνος
Ταμίας ΝΟΔΕ:
Χιώτης Ευστράτιος
Αιρετός ΝΟΜΕΚΕ:
Σέξτος Γεώργιος
Αιρετός ΝΟΜΕΚΕ:
Αμιτζόγλου Λύσσανδρος
Αιρετή ΝΟΜΕΚΕ:
Αναγνωστοπούλου Νίκη
Αιρετή ΝΟΜΕΚΕ:
Βαμβάκη Άννα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)