Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ – Α.Ο.Κ. ΒΕΡΟΙΑΣ 47-58



Με ήττα ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για την τελική φάση εφήβων ο Πανεδεσσαϊκός απέναντι στον ισχυρό ΑΟΚ Βέροιας.
  Οι παίκτες της ομάδας της Έδεσσας ξεκίνησαν νωχελικά στην επίθεση τον αγώνα και έμειναν πίσω στο σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο με 05-15. Στο δεύτερο δεκάλεπτο βρήκαν τα πατήματα τους και έκλεισαν την ψαλίδα του σκορ στο 20-24,  στηριζόμενοι σε ατομικές ενέργειες απέναντι στην κλειστή ζώνη άμυνας των φιλοξενουμένων. Στο τρίτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι βρήκαν στόχο από την περιφέρεια ανοίγοντας την άμυνα του ΑΟΚ Βέροιας προηγούμενοι  με 36-34, δείχνοντας ότι  μπορούν να είναι αυτοί που θα επικρατήσουν στην αναμέτρηση. Στα πρώτα λεπτά του τελευταίου δεκαλέπτου ήταν πραγματικό ντέρμπι με το σκορ να εναλλάσσεται και τους φιλοξενούμενους να παίρνουν βραχεία διαφορά 3-4 πόντων στο 36ο λεπτό.  Δυστυχώς στο τέλος η έλλειψη συγκέντρωσης και η κούραση κατέβαλε τους παίκτες του Πανεδεσσαϊκού με αποτέλεσμα με κάποια επιπόλαια φάουλ να δώσουν τη δυνατότητα στη νικήτρια ομάδα να διευρύνει το σκορ στο τελικό 47-58.
Απουσιάσαν για τον Πανεδεσσαϊκό οι Στεφανίδης, Στογιάννης και Λιβάνιος, ενώ δεν αγωνίστηκε ο Δίος λόγω ενοχλήσεων στη μέση.
Την επόμενη εβδομάδα ο Πανεδεσσαϊκός έχει ρεπό και ταξιδεύει την 14/02/2015 στην Κατερίνη για να αντιμετωπίσει τον Πιερικό Αρχέλαο.
Διαιτητές: Χατζηχαρίσης, Μητώνας.
Δεκάλεπτα:1ο(05-15), 2ο(15-09)20-24 ημίχρονο, 3ο(16-10)36-34, 4ο(11-24) τελικό.
Πανεδεσσαϊκός(Αναστασιάδης): Γιούρτσης 2, Σίπκας 2, Μητσόπουλος, Στόμας 8(1 τριπ.), Παζάρκας, Χρήστου 15(2 τριπ.), Δίος, Τζώγας 5,  Κληντσάρης 15(1 τριπ.), Σιβένας.
Α.Ο.Κ. Βέροιας(Τούσας): Χρύσης 25(1 τριπ.), Φραντζής, Γιαννόπουλος 13(1 τριπ.), Ναμίδης, Θεοχαρόπουλος, Καργατζής 2, Τούσας, Μισοκέφαλος, Τσέος 18, Πιπερτζής, Αλεξανδρίδης, Γαβριηλίδης.

*Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία των Χατζηχαρίση και Μητώνα,  χαρίστηκαν όμως στον προπονητή της φιλοξενούμενης ομάδας ο οποίος εκτόξευσε την καρέκλα που καθόταν στο πάγκο της ομάδας του τουλάχιστον τρεις φορές προσπαθώντας να «κόψει» τον ρυθμό των γηπεδούχων όσες φορές προσπέρασαν το σκορ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)