Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Εγκαταλείπει το «δόγμα» των τοπικών ποδοσφαιριστών ο Αλμωπός ;




Απομακρύνεται από τον στόχο που είχε θέσει αρχικά ο Αλμωπός ,για την αξιοποίηση των τοπικών ταλέντων . Στην πρόσφατη μεταγραφική περίοδο προχώρησε στην απόκτηση αρκετών ποδοσφαιριστών εκτός περιοχής.

Αρχικά , δημόσια τουλάχιστον υπήρχε η παραδοχή ότι η περιοχή διαθέτει πληθώρα  νεαρών και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών  που μπορούσαν επάξια να φορέσουν την φανέλα της ομάδας. Είναι πάντως αξιοπερίεργο που ποδοσφαιριστές με ταλέντο και αξία προτίμησαν να πάνε σε ομάδες  μικρότερες  της περιοχής, ενώ θα μπορούσαν να προσφέρουν στην ομάδα.

Παρά την φαινομενική ηρεμία που βγαίνει προς τα έξω, σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές που  βρίσκονται κοντά στην ομάδα, υπάρχει συσσώρευση  δυσαρέσκειας , η οποία κανείς δεν γνωρίζει  τι αποτελέσματα μπορεί να φέρει.

2 σχόλια:

  1. ευχομαι να βγω κακος και ψευτης αλλα τα ονειρα και τα σχεδια που ειχαμε ολοι στην αρχη της σεζον( με προεδρο ΓΑΤΣΟ ) θα πεσουν εξω.λυπαμαι τον προεδρο που αφεθηκε στα λογια καποιων και χρησιμοποιουν την βοηθεια του με λαθος τροπο και μαλλον θα τον απογοητευσουν . πρεπει να βοηθανε και να αναδεικνυουν τα παιδια της περιοχης μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σημερα δεν υπαρχουν τετοιου ειδουσ παιχτεσ για μπαρτσελονα για ναγινει αυτο θελει χρονο και κοπο απο την καφαιτερια και το ξενιχτι δεν προλαβαινουν για την ωρα καλα κανουν μπαμπακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)