Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Πρόμαχοι –Φούστανη 5-2







Θέαμα , γκολ και δυνατές μονομαχίες προσέφεραν  στο γήπεδο Προμάχων  η τοπική ομάδα και ο Ευρωπός Φούστανης .

 Μετά από διαβούλευση για την καταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου , λόγω των νερών της βροχής τελικά αποφασίστηκε να γίνει κανονικά.

Οι Προμαχιώτες επικράτησαν κατά κράτος των αντιπάλων τους, επιβεβαιώνοντας το γεγονός ότι είναι το φαβορί του ομίλου για άνοδο και αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο «καθάρισαν» το ματς με σχετική ευκολία. Άξια λόγου είναι η συμμετοχή πολλών νεαρών ποδοσφαιριστών οι οποίοι είχαν  καλή απόδοση.
Η ομάδα του Ευρωπού παρουσίασε ένα σχήμα με νεαρούς παίκτες, οι οποίοι αγωνίστηκαν με πάθος και δύναμη και άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Η διακύμανση του σκορ:
25΄1 - 0   Δ..Σέλκος
35  2 - 0 Σαμσούρης
΄40΄ 2 - 1 Δημητρίου
44΄ 3 - 1  Ν. Νάνος
 60΄  4 - 1  Γ. Νάνος
 68΄ 5 - 1 Γ. Νάνος
80΄ 5 - 2 Ντόγκαρης

Η διαιτησία του Τρυψιάνη ήταν άριστη, ενώ οι δυο βοηθοί του Περδίκας και Μίσκος   ήταν σχεδόν αλάνθαστοι στις υποδείξεις τους.

              ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ     Σαμαράς
 Α. Νάνος,Γ. Σέλκος,Ν. Νάνος,Σ. Σαμσούρης,Δ. Σέλκος (Ι. Σέλκος),Δ. Ρατσίτσκας,Γ. Νάνος (Σ. Σατζάκης),Δ. Νάνος,Ι. Προίκος (Ι. Μούγιος),Δ. Άτζος,Γ. Τανούρης,

                  ΕΥΡΩΠΟΣ ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Τσόρμπας

K. Debrova,Α. Απτεσλής,Χ. Χαραμαλής,Α. Ντόγκαρης,Π. Δημητρίου,E. Kolgega (Γ. Καραγιοβανίδης),Ι. Νικολαίδης,Π. Ρώμας,Δ. Μιχαλόπουλος,Ο. Νίκου,Δ. Παπαδόπουλος (Μ. Πασχούλης),

Με πληροφορίες  και φωτογραφίες από τα ΠΡΟΜΑΧΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ





























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)