Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Οι μισές ομάδς δεν δήλωσαν συμμετοχή στο κύπελλο ερασιτεχνών



 


Οι κυπελλούχοι άλλων είκοσι ενώσεων ποδοσφαιρικών σωματείων, εκτός από τον Αλμωπό Αριδαιας δεν δήλωσαν συμμετοχή στο κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδας.


Πρόκειται γιά τις Ε.Π.Σ. Εβρου, Χαλκιδικής, Μακεδονίας, Κιλκίς ,Κοζάνης, Ημαθίας, Καρδίτσης, Θεσσαλίας, Πρεβέζης-Λευκάδας, Ευρυτανίας, Λακωνίας, Ζακύνθου, Ηλείας, Αθήνας, Πειραιώς, Δυτικής Αττικής, Κυκλάδων, Ηρακλείου, Χανίων και Δωδεκανήσου.

2 σχόλια:

  1. λογικό είναι.Θεσμός χωρίς νόημα αυτο το κύπελλο.Οπότε, καλώς αποφασισε ετσι και ο Αλμωπός και κακός κάποιοι έλεγαν αρλούμπες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι είναι αυτά ρε μεγαλοεγκέφαλοι της ΕΠΟ 21 κυπελούχες ομάδες δεν δήλωσαν συμμετοχή για να συνεχίσουν τον θεσμό του κυπέλου ερασιτεχνών. Νομίζω ότι η συμμετοχή στο κύπελλο ερασιτεχνών θα έπρεπε να είναι υποχρεωτική. Για να δοθεί η ευκαιρία και σε άλλα παιδιά να αγωνιστούν και να πάρουν συμμετοχές. Αυτό το σύστημα της δήλωσης είναι απαράδεκτο για τα νέα παιδιά που ονειρεύονται έστω και μία συμμετοχή με την ομάδα τους. Για εμένα θα έπρεπε να υπάρχουν και οικονομικά κίνητρα για τις ομάδες που συμμετέχουν και μεγαλύτερα για τις νικήτριες και όχι να δίνονται τεράστια ποσά για τουρίστες όπως ο κ.Ρανιέρι, που δεν προσέφερε τίποτα στο ποδόσφαιρο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)