Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Οικογενειακή υπόθεση η διοίκηση του Δήμου Αλμωπίας







ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΑΝΗΨΙΑ-ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ  ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΥΜΠΑΡΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΤΑΜΟΣ ΤΟΥ Ν. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ


ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ














Επέμενε στους χαρακτηρισμούς που απέδωσε στην δημοτική αρχή Αλμωπίας , ο επί σειρά ετών πρώην δημοτικός σύμβουλος Αλμωπίας Νίκος Αποστολίδης , σε συνέντευξή του το μεσημέρι της Παρασκευής στο ΡΑΔΙΟ Αλμωπία  97,1.
Με αφορμή συνέντευξη του σε τοπική εφημερίδα, ο Ν. Αποστολίδης ,δήλωσε ότι επιμένει να χαρακτηρίζει την σημερινή δημοτική αρχή ως
 « μεγάλη παιδική χαρά» επειδή δεν αντιμετωπίζει  με σοβαρότητα τα προβλήματα. 

" Η δημοτική αρχή αποτελεί μια μεγάλη παιδική χαρά. Δεν θέλω να εκφράζομαι με τέτοιες λέξεις. Λυπάμαι όμως που αυτό είναι γεγονός. Η ανυπαρξία της σημερινής διοίκησης είναι στο μεγαλείο της όπως και η απουσία της από τα προβλήματα του τόπου και από τον πολίτη. Δικαιολογήσει την κριτική  για απώλεια εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο του κ. Μπίνου , λέγοντας ότι «μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα έχασε την εμπιστοσύνη του στους δικούς του δημοτικούς συμβούλους. Πρόσφατο παράδειγμα με τον Συμπαστάτη του Δημότη που υπήρξε για την διοίκηση μεγάλη απώλεια δημοτικών της συμβούλων.»
Επέμενε ακόμα για όσα είχε υποστηρίξει περί οικογενειακή διοίκησης ,επαναλαμβάνοντας « Πως είναι δυνατόν να προχωρήσει αυτή η δημοτική αρχή όταν ο κ. Μπίνος λειτουργεί στην διοίκηση με δυο ανίψια του, έναν ξάδελφο του  έναν κουμπάρο του και έναν παρακουμπάρο που αποτελούν τη σημερινή εξουσία και παίρνουν τις σοβαρές αποφάσεις του τόπου μας ενώ συγχρόνως βρίσκονται άξια στελέχη με πείρα έξω από την αρχή της εξουσίας. Δεν είναι τυχαίο πως  έχει περάσει στην μεριά της αντιπολίτευσης πολλοί σύμβουλοι του και μεταξύ αυτών ο φίλος μου ο Χρήστος Χουρσόγλου ο οποίος ασκεί σκληρή  κριτική απέναντι στην δημοτική αρχή η οποία είναι και απολύτως σωστή όπως και η Μαρτίνα Ζιάκα τυχγάνει να  είναι κουμπάρα μου και ήταν απέναντι μου στις Δημοτικές εκλογές για να βοηθήσει τονκ. Μπίνο για να κερδίσει τις εκλογές, πράγμα που δεν το εκτίμησε ως η μόνη γυναίκα στο συνδυασμό του ως σαν να μην είναι ικανή να πάρει μια θέση.» Διευκρίνησε ότι δεν θέλει να μπει σε ονοματολογία , διότι όλα είναι γνωστά 
 Σε παρατήρηση ότι πρέπει να αξιοποιούνται και οι νέοι , συμφώνησε , με την προϋπόθεση όμως να γνωρίζουν κάποια πράγματα
ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ 

Ο  Ν. Αποστολίδης εμφανίστηκε προβληματισμένος και με την στάση της Αντιπολίτευσης.
Αντιπολίτευση σήμερα κάνει ο φίλος ο Χρήστος Χουρσόγλου και την κάνει πολύ σωστά. Είναι ο άνθρωπος που σε κάθε δημοτικό συμβούλιο είναι ο μοναδικός που έρχεται σε σύγκρουση πάντοτε με γνώμονα την πραγματικότητα και την αλήθεια.Είναι γνωστές και καταγεγραμμένες οι ατάκες του στα δημοτικά συμβούλια ότι σήμερα με τη δημοτική αρχή το σκοτάδι έγινε πίσσα και τα σκουπίδια σκουπιδότοπος. Είναι ο άνθρωπος που αναφέρθηκε σταράτα ότι η σημερινή δημοτική αρχή είναι η χειρότερη που έχει περάσει μέχρι σήμερα. Διακρίνω στην αντιπολίτευση τον Δ. Ασβεστόπουλο να κάνει κάπου -κάπου κάποιες τσουχτερές ερωτήσεις. Κατά τα άλλα οι υπόλοιποι κρατούν μόνο τον τίτλο της αντιπολίτευσης.

Σε ερώτηση κατά πόσο ευσταθεί η φημολογία  ότι ο φίλος του Χρήστος Χουρσόγλου ότι ετοιμάζεται να κάνει μια μεγάλη κολοτούμπα, απάντησε ότι ο ίδιος επικαλείται όσα ακούγονται. Ο ίδιος δεν πιστεύει ότι ο Χ. Χουρσόγλου δεν μπορεί να φερθεί διαφορετικά. .  Πρέπει να είναι πολύ μάστορας και καθηγητής για να μπορέσει να αλλοιώσει τις λέξεις σκοτάδι και σκουπίδια και να τις αντικαταστήσει με φως και καθαριότητα. Δηλαδή πατώντας αυτόματα ένα κουμπί να αλλάξουν όλα. Πιστεύω να είναι μόνο λόγια και όχι πραγματικότητα εκτός βέβαια αν η θέση που μπορεί να του έχουν τάξει να είναι πολύ μεγάλη. Εκεί αλλάζουν όλα.  Εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω.

ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ

Για μια ακόμα φορά εξαπέλυσε επίθεση κατά του δημάρχου , επειδή κράτησε και τη θέση του προέδρου των λουτρών Πόζαρ

‘ Ο Κ.Μπίνος έχει κάποια αξιόλογα στελέχη που θα μπορούσαν να προσφέρουν από το αξίωμα του Προέδρου στην επιχείρηση των Λουτρών. Όμως προτίμησε να πάει ο ίδιος ως Πρόεδρος και να πάρει μαζί του ως αντιπρόεδρο τον κο Βέσκο άξιο σύμβουλο με μεγάλη πείρα, πρύτανης στην αυτοδιοίκηση και μαζί στοχεύουν μεγάλα έργα στα Λουτρά. Έτσι πιστεύω.  Πρόσφατα έγινε δημοπρασία του αναψυκτηρίου. Δικαίωμα της Δημοτικής αρχής να αποφασίσει να την βγάλει σε δημοπρασία. Το λάθος όμως ήταν ότι έβαλε ένα απαγορευτικό για αυτούς που η οικονομική κατάσταση δεν τους επέτρεπε να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό. Γιατί πέρα από την εγγυητική έπρεπε να είχαν δώσει και άλλα 190 χιλιάδες ευρώ για να πάρουν μέρος. Άρα ήταν ένας διαγωνισμός μεταξύ πλουσίων. Αυτό πιστεύω ότι δεν είναι σωστό.
Οι προσλήψεις υπαλλήλων με τα δίμηνα δεν γίνονται με κοινωνικά κριτήρια αλλά με κριτήρια συγγενικά. Σήμερα που πολλοί νέοι έχουν την ανάγκη για να δουλέψουν ώστε να ζήσουν την οικογένεια τους είναι εκτός παιχνιδιού. Την θέση τους έχουν πάρει συγγενικά και πολύ φιλικά πρόσωπα της οικογενείας του Δημάρχου και άλλων συμβούλων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η πρόσληψη του ανιψιού του  με δίμηνη σύμβαση στα Λουτρά Λουτρακίου Νίκου Γεωργίου . Αυτό δείχνει ότι λείπει από τη σημερινή δημοτική αρχή η κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη. Ενώ προεκλογικά ο κ Μπίνος μας έλεγε τα αντίθετα ακριβώς. Ότι ως κριτήρια θα έχει τους φτωχούς στην πρώτη σειρά πράγμα που δεν το βλέπω. 

ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ

Όμως και στο θέμα των αναθέσεων επιμένει να αφήνει αιχμές

« Οι αναθέσεις πάνε σύννεφο σε συνυποψήφιους και συγγενείς για διάφορα ζητήματα. Μια από αυτές που δεν θα αναφερθώ στο όνομα, έχει γίνει με το ποσό των 7.800 ευρώ σε συγγενικό του πρόσωπο και υποψήφιο του συνδυασμού του και πόσες άλλες που δεν γνωρίζω.Θα ήταν καλό ο κος Μπίνος να αποσυρθεί από την Προεδρεία των Λουτρών και να βάλει έναν έμπειρο δημοτικό του σύμβουλο ώστε να προσφέρει με τις ιδέες του και με τα έργα του στα λουτρά. Δεν μπορεί ο Δήμαρχος να βαστά τρία Καρπούζια σε μια μασχάλη και να παράξει έργο. Είναι αυτονόητο. Εκτός να ο ίδιος πιστεύει ότι μπορεί να τα κρατήσει χωρίς να τα σπάσει.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Όμως δεν άφησε εκτός κριτικής την καθημερινότητα λέγοντας:
 Σήμερα μετά από έξι μήνες που δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες να επιρρίπτουν στην αντιπολίτευση από το σκοτάδι ήρθε η πίσσα. Τα σκουπίδια έχουν ξεχειλίσει από τους κάδους και πέφτουν στους δρόμους. Εκείνο που μου πειράζει πάρα πολύ είναι η έλλειψη καθαριότητας από τα νεκροταφεία που είναι Ιερός χώρος και η καθαριότητα θα πρέπει να έχει την άμεση προτεραιότητα. Μπαίνεις στα νεκροταφεία και αντικρίζεις σκουπίδια και χόρτα που σε δυσκολεύουν να γνωρίσεις τους τάφους σε πολλά χωριά και στην Αριδαία. Δεν αρκεί ο κ. Μπίνος να είναι Θεολόγος στην ιδιότητα αλλά και στην πράξη. Πρώτο μέλημα τουλάχιστον για εσάς έπρεπε να είναι αυτό. Επανέρχομαι πάλι στον κ.Χρήστο Χουρσόγλου ως φωτεινό παράδειγμα της αληθείας των λόγων μου ότι η σημερινή δημοτική αρχή είναι χειρότερη από την προηγούμενη και ο ίδιος τονίζει με έμφαση την έλλειψη καθαριότητας και φωτισμού από καμένες λάμπες. Φτάσαμε σε σημείο πολλοί πρόεδροι των χωριών να κρύβονται ή να μην σηκώνουν τα τηλέφωνα στους πολίτες γιατί έχουν καμένες λάμπες και υπάρχει συσσώρευση σκουπιδιών στους κάδους με αποτέλεσμα πολλές φορές η βρώμα να είναι αποπνικτική.

ΦΙΛΙΑ ΧΡΟΝΩΝ

Ο Ν. Αποστολίδης δεν έκρυψε ότι τον συνδέει φιλία χρόνων με τον Δ. Μπίνο.

« Με τον  Δημητράκη  γιατί έτσι συνήθιζα να τον λέω χρόνια, τπάρχει μια  σχέση πολλών ετών. Είναι ερωτηματικό πολλών φίλων μου πως μια τέτοια φιλία,έσπασε και στις εκλογές βρεθήκαμε απέναντι. Κάποια άλλη στιγμή  θα μπορέσουμε να αναφερθούμε και σε αυτό το θέμα εκτενέστερα .
Εμμέσως , όμως πλην σαφώς σφάζει με το βαμβάκια τον πρώην φίλο του:
«Πολλές φορές αναλογίζομαι πως είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος που τόσα χρόνια με συνέδεε η φιλία μας να έπεσα τόσο έξω σε πολλά θέματα. Γνωρίζει όλος ο κόσμος τον αγώνα που έκανα για αυτόν προσωπικά. Να θυμίσω ορισμένα από αυτά που έλεγε και με έκανε να πιστέψω για την ικανότητα του. Πρώτη υπόσχεση ότι τον μισθό του λόγω της οικονομικής του άνεσης θα τον χάριζε στον φτωχό μας Δήμο. Στην πράξη όμως βλέπουμε ότι όχι μόνο παίρνει τον μισθό του Δημάρχου αλλά πιστεύω ότι παίρνει και ένα κομμάτι από το μισθό των Λουτρών αν δεν κάνω λάθος.
Ο άνθρωπος που κατέκρινε τον πρώην ΔήμαρχοΔ. Πασόη ότι κυκλοφορούσε με το αυτοκίνητο του Δήμου για να μην καίει βενζίνη με το δικό του αυτοκίνητο χρησιμοποιώντας ως ιδιωτικό. Τώρα το αμάξι του Δήμου το βλέπω συχνά παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του καθώς το χρησιμοποιεί και για δικές του μετακινήσεις.  Πάντοτε μου έλεγε ότι θα λειτουργεί στον Δήμο με κοινωνικά κριτήρια δηλαδή ως πρώτη προτεραιότητα θα είχε τους οικονομικά ασθενέστερους πολίτες στις υπηρεσίες του Δήμου, πράγμα το οποίο δεν βλέπουμε.
ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ
Εμμέσως επέμενε στον χαρακτηρισμό   ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ,που απέδωσε στον Δήμαρχο. Για τον χαρακτηρισμό επικαλέστηκε Δημοτικούς συμβούλους των αποκαλούν αυτοκράτορα.
«Δεν γνώριζα ότι ο νέος αυτοκράτορας στην Ελλάδα γεννήθηκε στο Άνω Γαρέφ騻 
Δε παρέλειψε πάντως να ευχηθεί μεταστροφή στον δήμαρχο και να λειτουργήσει υπερ του Δήμου και των κατοίκων της περιοχής.
«Πρέπει να  συνειδητοποιήσει ότι είναι Δήμαρχος Αλμωπίας και ότι δεν είναι πλέον ο καθηγητής που το πρωί με το τσάντα στο χέρι πήγαινε στο σχολείο και γυρνούσε στο σπίτι το μεσημέρι ανέμελος. Ο Δήμος έχει πολλά προβλήματα, πολύ δουλειά, πολλές ευθύνες και όχι εκδρομές σε διάφορες Χώρες.  Πρέπει κάποια στιγμή να συνειδητοποιήσει την πραγματικότητα, να ανασυντάξει τις δυνάμεις του και να μπει στην πραγματικότητα με έργα πλέον και όχι λόγια.  . Εύχομαι από  μια παιδική χαρά να δούμε μια σοβαρή δημοτική αρχή με έργο και λύση των προβλημάτων των πολιτών. Ποτέ δεν μετάνιωσα που πήγα με τον συνδυασμό του κου Πασόη ο οποίος είχε την τόλμη και τον εγωισμό να βγάλει όλες τις ατασθαλίες του Δήμου γιατί τον διέκρινε η τιμιότητα και το καθαρό μέτωπο που είχε. »
 ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ 

Ο Ν. Αποστολίδης επέμενε  και χαρακτήρισε τουλάχιστον περίεργη την αντιμετώπιση από την σημερινή δημοτική αρχή πολλών θεμάτων που εκκρεμούν.
Ζήτησε να υπάρξει δημόσια ενημέρωση για υποθέσεις όπως το κτήριο των προσκόπων, τα οικόπεδα  αλλά και τόσα άλλα.
« Έξι μήνες δεν ακούσαμε ούτε κιχ. Περιμένουμε να δούμε πότε θα ενεργήσει για να μας αποδείξει την τόλμη και την ηθική που έλεγε ότι τον  διακατέχει. Να μην αρκείται  σε ένα φυλλάδιο που τα παρουσιάζει όλο ωραία και ρόδινα και δεν λείπει η φωτογραφία του από κάθε σελίδα ούτε μια  φορά.»

23 σχόλια:

  1. μεγάλες αλήθειες είπε ο Αποστολίδης.Δεν περιμενα απ αυτόν τόσο ξεκάθαρη και συγκεκριμένη κριτική.Πολύ εύστοχος και με επιχειρήματα.Δήμαρχε ..δυστυχώς λεει αλήθειες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ Υ[ΑΡΧΕΙΣ ΡΕ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ
    ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΤΩΡΑ
    ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟΣ
    ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ
    ΤΟΣΟΣ ΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.//////// ΤΟ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΤΟΝ ΑΔΙΚΗΣ -----------ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ-------- ΚΑΙ ΒΑΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ολοι εψουν τους βασταζους τους.......Και ολοι παιρνουν το κατι τους......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντιπολίτευση σήμερα κάνει ο φίλος ο Χρήστος Χουρσόγλου γιατι δεν τον ΕΒΑΛΕ ΑΤΝΙΔΗΜΑΡΧΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ χορσογλου δεν θα γινεις ΠΟΤΕ ΣΟΥ
    Αποστολίδη οσο για τη ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ που λες ο ΜΠΙΝΟΣ μεχρι σημερα εχει αλαξει δυο χιλαδες καμενες λαμπες στο δημο οσο τους τελευταιους 11 μηνες ο πασοης δεν αλαξε ουτε μια ..για τα σκουπιδια που λες οταν ηταν ο πασοης εβγενε την ημερα ενα απορριματοφορο για αποκομιδη και σημερα με το μπινο βγενουν τεσσερα.......Αυτοι τη στιγμη ο δημος εχει 5 απορριματοφορα σε λειτουργια αλλα δεν εχει οδηγους και εργατες καλα θα ειναι να κανεις και μια βολτα στο εγοταξιο του δημου να δεις και μετα να βγενεις και να λες αυτα που λες ............ΑΣΧΕΤΟΣ εισαι κριμα ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΟΣ Κ΄ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ΄΄ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ/ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 7,44 ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ 3 ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟ ΕΝΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΠΑΡΑΤΥΠΑ-ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΣΧΕΔΩΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΜΕ ΤΑ ΓΛΥΨΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΣΠΟΥΝΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΕ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ....ΦΟΥΞ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ,ΑΣ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ΄΄΄ΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 8.47 ο χωριανος σου απο τον Εξαπλατανο εχει μεγαλη γλωσσα ............ Την ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν τον ρουφιάνο ουδείς

      Διαγραφή
  7. Πόσο γλυκιά είναι αυτή η ρημάδα η καρέκλα ρε Ν. Αποστολίδη?????????????????? ολα για αυτηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποια καρέκλα ρε φιλε? η καρεκλα παλιά ειχε αξια.Σημερα ειναι ηλεκτρική.Όποιος μπλέκει με το δημο σημερα ειναι &&&&**((())))(&^%##@

      Διαγραφή
  8. Καπνός χωρις φωτιά δεν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όποιο δίκιο και να έχει κάποιος, το χάνει όταν σε αυτό προσκολλά εμπάθειες και πικρίες.
    Εάν ο Αποστολίδης ήθελε να καταφερθεί εναντίον του Δημάρχου και να πείσει, θα έπρεπε να κάνει μια ειλικρινή αυτοκριτική πρώτα και να αφαιρέσει κάθε εμπάθεια και πικρία από το λόγο του. Τότε μόνο θα μπορούσε να πείσει... Τώρα, το μόνο που καταφέρνει είναι να εισπράττει ακόμη μια καταδίκη από τον κόσμο της Αλμωπίας κι ας έχει και δίκιο σε κάποια από αυτά που λέει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ρε παιδιά ο Αποστολίδης μπορεί να ειναι μικρός ,αλλά ο δήμαρχός μας μπορεί να αποδειχτεί Ανύπαρκτος !!! Θέλει προσοχή το θέμα,γιατι και μικρος να εισαι θελει έργα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πραγματικά,πέρα απο αντιπαραθεσεις, τα έργα του δημου θελουν συστρατευση στελεχων ολων των παραταξεων.Η δημ αρχη είναι λιγη.Δυστυχως...διαφορετικα ειμαστε μηδεν.Φωτισμος καθαριοτητα ,μαζεμα αδεσποτων,ασφαλτος τωρα πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΗ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΤΣΕ ΣΤΑ ΚΙΛΑ ΣΟΥ ΚΑΥΜΕΝΕ
    ΚΑΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΗΥΑ.
    ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
    ΤΩΡΑ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΣΟΥ ΤΗ ΖΙΑΚΑ ΑΓΚΑΛΙΑ
    ΚΑΙ ΚΛΑΨΕ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΑ
    ΗΣΟΥΝ Ο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
    ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΟΛΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ
    ΝΤΡΟΠΗ ΡΕΕΕΕ
    ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΣ ???
    ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ? ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΥΜΕΝΕ ?
    ΤΙ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕΣ ΡΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. για τη σημαια της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ και την έλλειψη καθαριότητας να βαλουνε το μουστακια το γλυφτη στα απορριματοφορα να μαζευει σκουπιδια και οχι να τον εχουν στα μηχανηματα επειδη εχει μεγαλη γλωσσα .Εργατης καθαριοτητας ΕΙΝΑΙ και τον εκανε ο Μπινος χειριστη στο φουξ και μετα σου λενε δεν εχει εργατες καθαριοτητας για τα απορριματοφορα. Μπινο μιπως θελεις να δωσεις τη καθαριοτητα σε κανενα εργολαβο για αυτο τα κανεις αυτα και δεν περνεις προσοπικο ?Ειναι αμαρτια απο το θεο να εχει ο δημος τοσα απορριματοφορα και μηυχανηματα και να μην εχει προσοπικο.ΖΗΤΩ Η ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ Η ΕΡΓΟΛΑΒΗ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ερχετε και η σειρα στην καθαριοτητα............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συμφωνώ με τον φίλο 10:15 Άλλο Δήμος και αλλο μοσχαροκεφαλη! Εδω και πολλά χρόνια Φίλε Νίκο σε έχουμε δει και εσένα στην αυτοδιοίκηση του Δήμου και οπως κατάλαβες ο κόσμος σε βαρέθηκε. Τόσα χρόνια που ήσουνα ΕΣΥ γιατί δεν έκανες αυτα που κρίνεις οτι δεν κάνουν τωρα άλλοι? Κάποτε τελειώνουν όλα και θα πρέπει να συνειδητοποιησεις οτι εισαι για το κρεοπωλείο! Παπαλα.. Τελος! Καπιτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θα ήθελα να συγχαρώ τον κο Αποστολίδη για τη συνέντευξη του και να κατακρίνω αυτούς που μιλάνε για μοσχχαροκεφαλες αλλά φυσικά όταν θίγονται τα συμφέροντα τους για τις απευθείας αναθέσεις και για τις προσλήψεις συγγενών το μόνο που κάνουν είναι να χυδεολογουν. Βρίζει ο κλέφτης για να φοβιθει ο νοικοκύρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. συγνώμη αλλά όσα λέει ο Αποστολίδης ισχύουν σε μεγάλο βαθμό παρ ότι τον άνθρωπο δεν τον έχω ψηφίσει ποτέ.Μήπως πρέπει να ξαναθυμίσουμε ότι η δημοτική αρχή ''επέμεινε'' να εκλεγεί, κυνηγούσε το Δήμο με πάθος, μόχθησε να κερδίσει το Δήμο, Γιατί?Γιατί έλεγε ότι έχει λύσεις.Γιατί θα μας έσωζε.Ε Λοιπόν κάντε το κύριοι,τι περιμένετε? Δεν σας αντιπολιτεύτε κανείς,όλοι θέλουμε την επιτυχία σας.Αλλά πότε ? και με ποιούς? πρόβες,δοκιμές και σκέψεις την ώρα της μάχης δεν υπάρχουν.Αν δεν μπορείτε πάρτε άλλα άτομα.Αν δεν μπορείτε παραιτηθείτε.Δεν θα σας πει κανείς τίποτε.Γιατί την ίδια σκληρη ,καθαρή κριτική θα δέχετε όποιος έχει τα κότσια να αναλάβει το Δήμο.Γιατί? γιατί απλά ΌΠΟΙΟΣ τολμάει να δήλώνει υποψηφιότητα στην τοπική αυτοδιοίκηση θα πρέπει να το σκέφτετε 7 φορές.Οχι 6 !
    Τηλεμαχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. εχουμε γεμισει λακουβες δημαρχε.Τι λυσεις είχες γι αυτό όταν έλεγες οτι θα βελτιωσεις αυτο το πρόβλημα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σοστα ο μουστακιας γλιφτης απο εξαπλατανο ειναι εργατης καθαριοτητας και τον βαζουν οδοιγο ερε και γηνη κανενα ατηχιμα θα τρεχουν και δεν θα φτανουν δημαρχος και λοιπη και μετα λενε δεν εχουν εργατες ο εποπτης εργασιας εχει ενημεροθη. κιριοι εμεις ειμαστε κοροιδα που δουλευουμε στα σκουπιδια και ο αλος εινε οδηγος ενο ειναι εργατης καθαριοτητας και λετε μετα δεν εχετε εργατες εχει ηδοποιηθη ο εποπτης εργασιας δημαρχε και αντιδημ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θελω να ευχαριστησω τον φιλο που με αποκαλεσε "γλυφτη "και "ρουφιανο"..Θελω να του πω οτι γλυφω πολυ καλα αυτο που δεν μπορεις να κανεις εσυ στην γυναικα σου...ειμαι στη διαθεση σου....θελω φιλε να ψαξεις καλυτερα αυτο που εγραψες..θελω να ρωτησεις στον χωρο της εργασιας μας απο χαμηλα μεχρι ψηλα..δεν αναφερω τον χωρο εργασιας μας γιατι νομιζω οτι αυτο το κανουν ανεγκεφαλοι σαν και εσενα..επειδη εδειξα εδω και πολλα χρνια την αξια μου ειτε σαν οδηγος ειτε στα μηχανηματα ειτε σαν εργατης εκει που δουλευεις και εσυ,και επειδη συνεργαστηκα με πολυ κοσμο στον πρωην Εξαπλατανο και νυν Αλμωπια θελω να ρωτησεις καλυτερα για εμενα και να μην γραφεις βλακειες χωρις να γνωριζεις...αν ησουν παλικαρι εκει στη δουλεια τα πρωινα θα κοκκινιζες λιγο..ο συναδελφος σου...ο "γλυφτης" ο "ρουφιανος¨" ο "μουστακας"....

      Διαγραφή
  20. Και η κοπελα απο το ριζοχορι ειναι εργατρια καθαριοτητας και την βαλανε στην εστια να καθετε πος μετα θα. εχετε εργατες ;η ολγα. απο το ριζοχορη ειναι εργατρια καθαριοτητας. κ δημαρχε και καθετε στην εστια . ο εποπτης εργασιας ειναι ενημερος κιριοι που λετε δεν εχετε εργατες. ντροπηηηηη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)