Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Τα λάθη της διαιτησίας που έκριναν την αναμέτρηση Αλμωπού –Κρύας Βρύσης 1-3





Μπορεί  ο Αλμωπός να μην έπαιξε σύμφωνα με τις δυνατότητές του, στο παιχνίδι με την Κρύα Βρύση, κάνοντας ουσιαστικά το καλύτερο πασχαλιάτικο δώρο έστω και πρόωρα. Όμως υπήρξαν και σημεία που  διαμόρφωσαν την τελική έκβαση του αγώνα.

Η Κρύα Βρύση πέτυχε δύο ωραία πλην όμως τυχερά γκολ. Φυσικά κανείς δεν μπορεί να την μαλώσει γιαυτό. Ούτε και τον Διαιτητή κ. Καραμπατάκη.
Ο Διαιτητής υπερανέχτηκε  τους εύκολους τραυματισμούς παικτών της νικήτριας που ροκάνιζαν τον χρόνο. Τραυματισμοί που και ο πιο φανατικός οπαδός του Απόλλωνα , δεν θα τους άφηνε να περάσουν απαρατήρητοι  Οι καθυστερήσεις από τέτοιες περιπτώσεις ήταν  πάνω από δέκα λεπτά . Σταμάτησε το παιχνίδι ο ίδιος, τουλάχιστον για τρία λεπτά για ανούσιες παρατηρήσεις, χωρίς να καταλάβει κανείς τον λόγο.
Έγιναν 4 αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο. Χρόνος καθυστερήσεων που κράτησε μόλις 5 λεπτά .
Όχι ότι μπορούσε να γίνει το θαύμα , αλλά…
ΣΤΟ 75΄ δεν έδωσε πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ του Αλμωπού , όταν αμυντικός της Κρύας Βρύσης γκρέμισε τον Τσαουσίδη με το χέρι μέσα στη περιοχή και ενώ έμπαινε πολύ επικίνδυνα , έστω και υπήρχαν και άλλοι αμυντικοί εκεί. Το σκορ ήταν ακόμα 1-2.
Έδωσε πολύ σωστά στο 92΄ πέναλτι υπέρ της Κρύας Βρύσης σε ανατροπή παίκτη της από τον τερματοφύλακα του Αλμωπού . Έπρεπε όμως να δείξει τουλάχιστον κίτρινη κάρτα στον παίκτη του Αλμωπού. Του είχε δείξει όμως πιο νωρίς κίτρινη για διαμαρτυρία , για λάθος που είχε κάνει η διαιτησία. ΄Ετσι χαρίστηκε και δεν απέβαλε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων
 Στο 92΄βέβαια είχαν κριθεί τα πάντα

 ΦΙΛΑΘΛΟΣ

1 σχόλιο:

(3)