Σάββατο 11 Απριλίου 2015

Παλαίμαχοι-Άρης Λουτρακίου 15-14 στα πέναλτι.






Όσο απίστευτο και αν φαίνεται, το φετινό παιχνίδι του ΑΡΗ Λουτρακίου με του Παλαίμαχους έληξε ακριβώς όπως πέρυσι. 15-14 στα πέναλτι υπέρ των Παλαιμάχων .
Μόνο που φέτος ήταν συνέχεια μπροστά στο σκορ. Για να μην αφήσουν τον διαιτητή να παίξει το δικό του παιχνίδι μετά το 5-3 , έδιναν χώρο στους παλαίμαχους να ισοφαρίσουν . Κάτι που το πέτυχαν και χωρίς την βοήθεια κανενός , αφού τέτοια γκολ μπαίνουν μια φορά στα εκατό Μεγάλα Σάββατα. Το παρήγορο για την κανονική ομάδα είναι ότι φέτος ήταν λιγο πιο βελτιωμένη από πέρυσι. Παρά τους όρκους που έδωσαν , δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν από το μοιραίο. Μόνο το γκολ που πέτυχε ο Νόντας για τους παλαίμαχους άξιζε για δέκα. Και όμως προς γενική κατάπληξη  μέτρησε μόνο ένα. Αξίζει να σημειωθεί ακόμα το φερ-πλέη  του ΑΡΗ, αφού διόρθωσαν τον διαιτητή που μπερδεύτηκε και μέτρησε μόνο ένα ακυρωμένο γκολ , ενώ είχε ακυρώσει  δύο.
Η αλήθεια είναι ότι ο διαιτητής δεν μπόρεσε να βοηθήσει πολύ τους παλαίμαχους. Μόνο στη φάση του πέναλτι ξεπέρασε τους διαιτητές της ΣΟΎΠΕΡ –ΛΗΓΚ, δίνοντας πέναλτι το οποίο ούτε στον Ολυμπιακό δεν δινότανε.
Οι παλαίμαχοι προηγήθηκαν με ένα φοβερό σουτ του Π. Παπαπέτρου που άφησε σαν το άγαλμα του Καπετάν Γαρέφη τον τερματοφύλακα,
Οι νεανίσκοι στάθηκαν τυχεροί αφού ισοφάρισαν με ανέλπιστο τρόπο με τον Δύο,, σε μια φάση που προμήνυε τίποτα , για να μπορεί να σφυρίξει ανάλογα έγκαιρα ο διαιτητής. Τέτοιο που  ούτε η συγκεκριμένη διαιτησία δεν μπορούσε να βρει δικαιολογία να ακυρώσει.
Σχεδόν αμέσως ο Σπρίτος πέτυχε το 2-1. Λίγο αργότερα ο ίδιος πέτυχε τρίτο γκολ το οποίο ακύρωσε σωστά ο διαιτητής , καταχειροκροτούμενος από την κερκίδα.
Πέντε λεπτά αργότερα ο Παπαπέτρου χόρεψε όλη την άμυνα ,ανατράπηκε στη περιοχή  και το πασιφανέστατο πέναλτι καταλογίστηκε αμέσως.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κώτσος(Τσίρος). Έστειλε τον τερματοφύλακα στη νότια πλευρά και την μπάλα στη Βόρεια . Το 2-2 ΄ηταν γεγονός. Το γκολ πανηγυρίστηκε με  τη ριψη τουλάχιστον πεντακοσίων κροτίδων
Ακολούθησε το 3-2 με τον Καϊλάρη. Δεν είχε μιλήσει όμως ακόμα ο Νώντας . Με ένα καταπληκτικό μουντιαλικό γκολ έφερε το παιχνίδι στα ίσια 3-3.
Οι νεολαίοι ,με περισσότερες δυνάμεις πέτυχαν άλλα δυο γκολ με τους Ζουμπουλίδη και Σπρίτο.
Μόλις , όμως,άρχισε να βράζει η ρετσίνα μέσα τους ,οι παλαίμαχοι πήραν τα πάνω τους  . Έτσι έφτασαν στην ισοφάριση με γκολ που πέτυχαν ο Παπαπέτρου και Ο Αμπάρης.
Το παιχνίδι πήγε στα πέναλτι. Οι νέοι αποτέλεσαν ξανά καλοί πελάτες και είδαν το ταμπλό στο βουνό να γράφει το τελικό 15-14 μαζί με την ευχή και του χρόνου…
Απαράδεκτος ο διαιτητής Π.Σαμάνδης . Έπαιξε μόνο 80%  υπέρ των παλαιμάχων











1 σχόλιο:

  1. οι κίτρινοι είναι όλα τα λεφτά. (κρίμα που δεν ήξερα να έρθω ως θεατής) όμως ο διαιτητής κλέβει την παράσταση. Πέτρο είσαι κ ο πρώτος. Κακώς που δεν απασχολήθηκες και με άλλα αθλήματα, όπως η πολιτική. Θα είχες προσφέρει περισσότερα από όλους. Αλλά αν και ο κόλιος είπε κάποιο τραγούδι θ΄αυτοκτονήσω 5 λεπτά μετά την ανάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)