Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Σύσκεψη τη Τετάρτη για την ένταξη των έργων παράκαμψης Γιαννιτσών και Χαλκηδόνας και της μελέτης του προαστιακού σιδηροδρόμου»



 

Τα ζητήματα ολοκλήρωσης του εθνικού οδικού άξονα ΕΟ2 με την ένταξη και χρηματοδότηση της κατασκευής των μελετητικά ώριμων οδικών τμημάτων των παρακάμψεων ''Χαλκηδόνας'' και ''Γιαννιτσών'' είναι ανοικτά.

Ανοικτό επίσης είναι το ζήτημα ανάθεσης της οριστικής μελέτης για τον προαστιακό σιδηρόδρομο Θεσσαλονίκη-Σκύδρα-Έδεσσα-Φλώρινα (νέο τμήμα Άδενδρο- Σκύδρα) μέσω Γιαννιτσών με προσθήκη κλάδου προς Αριδαία (Σκύδρα- Αριδαία).
Μετά από πρόταση του Βουλευτή Πέλλας Ιωάννη Σηφάκη που είχε την πρωτοβουλία συντονισμού των απαιτουμένων ενεργειών στο Υπουργείο Υποδομών διοργανώνεται  σύσκεψη που  την Τετάρτη, 15 Απριλίου 2015, ώρα 12:00, στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας (Διοικητήριο Έδεσσας, 5ος όροφος).
Η συνάντηση γίνεται εν όψει της κοινής συνάντησης που έχει προγραμματιστεί την επόμενη εβδομάδα (μετά την Κυριακή του Θωμά) με τον Αν. Υπουργό Υποδομών κ. Σπίρτζη και τους Γενικούς Γραμματείς Υποδομών, κ.κ. Πέρκα και Δέδε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)