Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Σύγχρονο αθλητικό κέντρο η« κλειστή αγορά» Αριδαίας




Συνάντηση με τον Πρόεδρο Πέτρο Τσαρκνιά και μέλη του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος.

Συγκεκριμένα, έγινε επίσκεψη στον χώρο της «κλειστής αγοράς» της Αριδαίας (περιοχή ΚΤΕΛ), η παραχώρηση της οποίας έχει ζητηθεί επισήμως από τον Όμιλο Αντισφαίρισης για αξιοποίηση και δημιουργία ενός σύγχρονου αθλητικού χώρου, ο οποίος θα είναι στη διάθεση του Δήμου για συγκεκριμένες δράσης, καθώς επίσης και για χρήση από τα σχολεία που στεγάζονται στην παραπάνω περιοχή.
Η πρόταση αυτή αξιολογείται καταρχήν πολύ θετικά από τη Δημοτική Αρχή και το επόμενο διάστημα θα γίνουν γνωστές όλες οι λεπτομέρειες γύρω από αυτό το θέμα, καθώς επίσης και οι όροι, ενώ στόχος είναι να τεθεί το ζήτημα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο το αμέσως επόμενο διάστημα, μιας και έχει ήδη την έγκριση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης.

3 σχόλια:

  1. Ολοι ενδιαφερονται για την παρτη τους......Το κτιριο ειναι για λαικη αγορα.....Ουτε για κτελ ....Ουτε για κλειστο γηπεδο......Χρειαζεται ελεγχος οικονομικος χρηστικος κλπ για το παρον κτιριο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρει σύ αφού δεν πρόκειται να γίνει αυτό που λες ακόμα και όταν πεθάνουμε όλοι . εάν έχεις καταλάβει πρέπει στην Ελλάδα να ψάχνουμε για άμεσες λύσεις ... οπότε κατατέθηκε σχέδιο που θα ήταν βλακεία να απορριφθεί και πάει προς υλοποίηση !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο'τι του σηκωθει του καθενος ,αθλητικος χωρος γινεται εκει μωρε!! Θα μας τρελανουν. Ο΄τι του σβουριξει του καθε εξυπνου που προεδρευει σε εναν συλλογο και πρεπει να εχει αποψη επι παντος επιστιτου... πραγματι.Μηπως ευελπιστει σε κατι ανωτερο οπως δημαρχειο ας πουμε και θελει να μας ενθουσιασει με τις ιδεες και πρωτοβουλιες! μηπως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)