Τρίτη, 14 Απριλίου 2015

«Αφεντικό» με ξένα κόλλυβα ο πρόεδρος του ΚΕ.Κ.Π.-Α. Δήμου Αλμωπίας ΘΕΤΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ από το ΚΕ.Κ.Π.-Α. Δήμου Αλμωπίας στο θέμα της προβολής.
Ο πρόεδρός του Χρήστος Δόντσος με απόφασή του προχώρησε στην «Ανάθεση σε επιχείρηση υπηρεσιών ιστοφιλοξενίας την προβολή, την διαφήμιση και την δημοσίευση των κοινωνικών εκδηλώσεων.
Αν και η απόφασή του είναι αντιδεοντολογική και προκλητική με την επιλογή ενός συγκεκριμένου μέσου και τον αποκλεισμό των υπόλοιπων με πολλαπλάσια απήχηση, δίνοντας  την εντύπωση ότι αγγίζει τα όρια της προσωπικής  «συνδιαλλαγής», είναι ένα θετικό βήμα προβολής έστω και ελλειμματικό στο συγκεκριμένο τομέα.
Σε παρατήρηση συναδέλφων του , ότι η επιλεκτική  αυτή απόφαση , εκθέτει εμμέσως πλην σαφώς τον Δήμαρχο, ο οποίος μέχρι σήμερα δείχνει να αντιλαμβάνεται διαφορετικά και πιο σφαιρικά την προβολή και ενημέρωση , φέρεται να απάντηση , «ότι στο ΚΕΚΠΑ αυτός είναι το αφεντικό και δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του…»

3 σχόλια:

  1. Αγαπητέ μου πέτρο, εσύ γιατί νόμιζες κρατούσαμε την ομπρέλλα στον Μπίνο όταν έβρεχε! Γιατί τον γλύφουμε κάθε μέρα! ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι θα πάρετε, με τη σειρά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κεκπα.....πολυ κουραζονται......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

7-21