Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Αρχίζουν αμέσως οι δηλώσεις ζημιώναπό το χαλάζι



Επικοινωνία του Γιάννη Σηφάκη με την διοίκηση του ΕΛΓΑ για τις ζημιές



Ο βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σηφάκης επικοινώνησε με την Διοίκηση του ΕΛΓΑ για τις ζημιές που προκάλεσε στις δενδρώδεις καλλιέργειες η έντονη χαλαζόπτωση της 10 Μαϊου.
Ζήτησε να γίνει γρήγορα η διαδικασία των δηλώσεων και των αποζημιώσεων. Ακόμη σε περιπτώσεις που οι καταστροφές εκτιμηθεί ότι είναι ολικές να δοθεί γρήγορα προκαταβολή από τις αποζημιώσεις στους αγρότες και να συμψηφιστούν οι ασφαλιστικές εισφορές στον ΕΛΓΑ με τις αποζημιώσεις από τις ζημιές.    

2 σχόλια:

  1. ενημερωμένος αγρότης11 Μαΐου 2015 στις 4:18 μ.μ.

    Δηλαδή εσύ και η συνάδελφός σου αν δεν είχατε επικοινωνήσει με τον ΕΛΓΑ δεν θα κάνανε οι αγρότες δηλώσεις, για ένα αίτιο μάλιστα που το προβλέπει ο κανονισμός;
    Δηλαδή, για τα αυτονόητα πήρατε τηλέφωνα.
    Υπάρχουν και όρια στον λαϊκισμός!
    Για την προκαταβολή και τον συμψηφισμό κύριε Σηφάκη δεν το προβλέπει ο κανονισμός. Ούτε και αυτό το γνωρίζεις;
    Αλλά δεν είστε ενημερωμένοι και σωστά. Δεν είναι μόνο τα δένδρα, είναι και τα κηπευτικά, τα βαμβάκια , τα σιτηρά και άλλα ….
    Θερμά συγχαρητήρια στον κο Σμία για τη σοβαρότητα και σταθερή θέση που επιδεικνύει. Θυμηθείτε το θα τριπλασιάσει τους ψήφους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν διαβάσεις προηγούμενη ανακοίνωση του Σηφάκη θα δείς συγκεκριμένες προτάσεις για το σταμάτημα των πελατειακών σχέσεων του αγρότη με τους βουλευτές κλπ. ( μηχανοργάνωση για να βλέπει ο αγρότης από το κομπιουτερ την εξέλιξη της υπόθεσης του, τακτική ενημέρωση του ΕΛΓΑ για την πορεία των προγραμμάτων κλπ) που είναι και στις προθέσεις της νέας Διοίκησης του ΕΛΓΑ.
      Το πρόβλημα είναι ότι την ομάδα αρκεί να την χαλάσει ένας. Και εδώ εξακολουθούν πλήρως οι παλιοκομματικές λογικές σε παλιό βουλευτή που ξαναβγήκε. Τώρα ακόμα αν την απουσία την θεωρείς 4:18 μμ προσόν, είναι μια απόψη, θα δεις όμως τα αποτελέσματα της που σίγουρα θα είναι απολύτως αντίθετα με τα λεγόμενα σου

      Διαγραφή

(3)