Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ




    Με αφορμή την ολοκλήρωση και των αγώνων play off και play out των τοπικών πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ. ΠΕΛΛΑΣ, το Δ.Σ. του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ συγχαίρει
το φίλο και γειτονικό σύλλογο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ για την παραμονή της στην Α1 κατηγορία, τις ομάδες των ΠΡΟΜΑΧΩΝ, του ΑΡΗ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ και του ΑΡΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ για την άνοδό τους στην Α1 κατηγορία, καθώς και τον ΦΙΛΙΠΠΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ για την παραμονή του στην Α΄ κατηγορία.
    Επίσης ευχαριστεί θερμά την φίλη ομάδα της ΝΙΚΗΣ ΑΞΟΥ για την πρόσκληση του ΑΠΟΛΛΩΝΑ να συμμετάσχει στο πολύ όμορφο και άρτια οργανωμένο τουρνουά για κοινωνικό σκοπό που διοργάνωσε την περασμένη Τετάρτη στην ΑΞΟ, στην μνήμη του ΙΩΣΗΦΙΔΗ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ (ΜΠΟΥΛΗ), καθώς και την συμμετοχή σε αυτό των φίλων σωματείων του ΑΡΗ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ και της ΔΟΞΑΣ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ.    
   Τέλος ευχαριστούμε όλα τα σωματεία, τους παράγοντες, ποδοσφαιριστές, προπονητές και φιλάθλους του νομού μας για την ηθική τους στήριξη στην ομάδα μας στους αγώνες μπαράζ που δίνει αυτή την περίοδο, προσκαλώντας τους όλους με την παρουσία και την βοήθεια τους, στους τρεις αγώνες κατάταξης. Ευχόμαστε σε όλα τα αθλητικά σωματεία του νομού μας καλό καλοκαίρι !
Με τιμή το Δ.Σ. του
 ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ


    Με νίκη ξεκίνησε το ταξίδι του για τον στόχο της Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ κερδίζοντας μέσα στο Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ στην 1η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ με 0 - 2. Οι ΠΕΛΛΙΩΤΕΣ έχοντας την στήριξη 200 περίπου φίλων του ΑΠ΄ ΌΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΛΛΑΣ (είδαμε φίλους από τα ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ της ΕΔΕΣΣΑ, την ΑΛΜΩΠΙΑ) κέρδισαν και την μάχη της κερκίδας αφού ήταν σαφώς περισσότεροι !
Ο αγώνας όμως φίλοι μας συνεχίζεται μεθαύριο την ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΜΑΙΟΥ και ώρα 5:00 Μ.Μ. στο δημοτικό στάδιο της Κρύας Βρύσης με επόμενο αντίπαλο τον ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟ.
Το Δ.Σ. του ΑΠΟΛΛΩΝΑ καλεί όλους τους φιλάθλους της ΠΕΛΛΑΣ και όχι μόνο να έρθουν στο γήπεδο και να στηρίξουν τις προσπάθειες των ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ποδοσφαιριστών, γιατί ή άνοδος  του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ είναι υπόθεση ΟΛΗΣ της ΠΕΛΛΑΣ !
Φίλοι μας σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκριση σας και σας περιμένουμε να ζήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μοναδικές στιγμές ποδοσφαιρικών συγκινήσεων !
Με τιμή το Δ.Σ. του


 ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)