Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Νεκρανάσταση…. Πασόκων συνδικαλιστών δασκάλων....



 



Κατόπιν εορτής προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα δάσκαλοι προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ, αναφορικά με τις πρόσφατες εκλογές στον σύλλογο της Αλμωπίας.
Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις απαρνούνται με παιδαριώδη προσχήματα ότι είναι ….ΠΑΣΟΚ .  Μάλιστα είναι άξιον απορίας η ταχύτητα με την οποία δόθηκε απάντηση σε σχετικό δημοσίευμα . Προφανώς κάποιοι ξενύχτησαν ,γράφοντας και σβήνοντας
Να δούμε τους απίθανους ισχυρισμούς

Τι λένε

Ύστερα από τη δημοσίευση του άρθρου «Κέρδισε το …πεθαμένο ΠΑΣΟΚ τις εκλογές των Δασκάλων Αλμωπίας» είμαστε υποχρεωμένοι, για την αποκατάσταση της αλήθειας, να ενημερώσουμε τους συντοπίτες μας στην Αλμωπία αλλά και ευρύτερα όλους τους αναγνώστες του συγκεκριμένου άρθρου ότι:
Κανένας από τους υποψηφίους μας δεν ήταν υποψήφιος σε βουλευτικές και περιφερειακές εκλογές με κανένα κόμμα σε αντίθεση με άλλους υποψηφίους συμπεριλαμβανομένης και της «ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ».

(σ.σ.. Δηλαδή ρε σύντροφοι, ΠΑΣΟΚ είναι μόνο όσοι διατέλεσαν υποψήφιοι βουλευτές ή περιφερειακή σύμβουλοι; Ομολογώ ότι τέτοιο σκεπτικό δεν έχω συναντήσει ποτέ μέχρι σήμερα. Πραγματικά είστε απίθανοι! Φτου, μην σας ματιάξουν)
Δεν κατανοούμε το φασιστικό φακέλωμα που επιχειρείτε από πλευράς της «ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ» αφού όπως όλοι γνωρίζουμε ότι οι αντιδημοκρατικές αυτές πρακτικές έχουν «πεθάνει» στην συνείδηση των περισσοτέρων τουλάχιστον Ελλήνων εδώ και πολλά χρόνια και θέλουμε όλοι να πιστεύουμε ότι αυτές οι νοοτροπίες και στάσεις δεν συνεχίζονται σήμερα.
(σ.σ. Αφού διορθώσετε πρώτα την ορθογραφία σας , πείτε απλά και κατανοητά τι ακριβώς συμβαίνει και όχι με γρίφους)

Το όνομα του συνδυασμού μας είναι «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΛΜΩΠΙΑΣ» και οι υποψήφιοί μας δεν προέρχονται από κάποιον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο αλλά από όλους τους δημοκρατικούς χώρους και τους ενώνει η αγωνία για το μέλλον της εκπαίδευσης και το έντονο ενδιαφέρον για τον Σύλλογό μας και όλα τα μέλη του.
(σσ Η γυναίκα του καίσαρα δεν φτάνει να είναι τίμια ,αλλά και να το δείχνει. Τι δουλειά είχαν κάποια  «σαΐνια» του ΠΑΣΟΚ να μεθοδεύουν και να οργανώνουν την όλη διαδικασία; Ή μήπως δεν είναι έτσι; Αυτό είναι το  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  σας στους «μεθοδευτές» που σας έδωσαν τη νίκη;)
  Δεν κατανοούμε αυτές τις λογικές ισοπέδωσης των πάντων.
Δεν θεωρούμε ότι κανένας Σύλλογος δεν είναι μαγαζάκι και τσιφλίκι κανενός, αλλά ανήκει στα μέλη του.
( σ.σ. Αυτό να το πείτε στο τοπικό  φάντασμα του ΠΑΣΟΚ που …πανηγυρίζει την …μεγάλη νίκη. )
Δεν κατανοούμε αυτή την επίθεση εναντίον μας και την προσπάθεια να παρουσιαστεί το 42% των συναδέλφων που μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους ως «πεθαμένοι» και συρμένοι πίσω από έναν πολιτικό χώρο.
(σσ Με το συμπάθειο, αλλά μόνο εσείς θα μπορούσατε να ερμηνεύσετε και να συνδυάσετε το 42% που σας εμπιστεύθηκε  ως πεθαμένο και συρμένο  πίσω από έναν πεθαμένο ΠΑΣΟΚ, και όχι πολιτικό χώρο)
  Δεν κατανοούμε την μη παραδοχή του εκλογικού αποτελέσματος όσο κι αν αυτό δε βολεύει ή δε συμφέρει κάποιους για τις δικές τους πολιτικές φιλοδοξίες.
Δεν κατανοούμε όλη αυτή τη «λάσπη» που ρίχνουν πάνω μας όταν ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της «ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ» προσπαθούσε επί τρεις εβδομάδες, πριν τις εκλογές, να μας πείσει να συνεργαστεί μαζί μας σε μια κοινή κάθοδό μας στην εκλογική διαδικασία. Αλήθεια τότε δε μας γνώριζε καλά. Τότε ήμαστε συνάδελφοι και τώρα πεθαμένοι. Μήπως η απόρριψη αυτής της πρότασης δημιούργησε πικρίες και έχθρες που δεν υπήρχαν νωρίτερα.
( σσ Όλα τα παραπάνω είναι  «ενδοοικογενεικά –συνδικαλιστικά σας ζητήματα και δεν μας αφορούν )
Παλεύουμε «για μια άλλη κοινωνία» αλλά όχι άναρχη και χωρίς δημοκρατικούς κανόνες.
Τέλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. ύστερα από ερώτημα που τέθηκε από τον Σύλλογό μας για την ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΣΤΑΣΗΣ της συναδέλφου και σε κοινή συνεδρίαση που πραγματοποίησε στις 2/6/2015 με την παρουσία της Νομικής Συμβούλου κ. Τσίπρα, έστειλε προς τον σύλλογό μας την ακόλουθη απάντηση  για την οποία ενημερώθηκαν όλοι οι εκπαιδευτικοί της Αλμωπίας πριν την διεξαγωγή των εκλογών:


Αθήνα, 2/6/2015

Προς

Τον Σύλλογο Δ/Ν Αλμωπίας

 «Ο Μέγας Αλέξανδρος»


Στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε με την παρουσία της Νομικής Συμβούλου, τέθηκε υπόψη της η ένσταση και καταγγελία της συναδέλφου Ιωάννας Αϊβατζίδου κατά της απόφασης του Δ.Σ. του Συλλόγου Αλμωπίας «Μ.Αλέξανδρος» να μην κάνει δεκτή τη συμμετοχή της στην εκλογική  διαδικασία για την ανάδειξη αντιπροσώπων της 4/6/2015.

Η Νομική Σύμβουλος εξετάζοντας το καταστατικό του συλλόγου διαπίστωσε πως το Δ.Σ. κινήθηκε σύμφωνα με τα όσα προβλέπει το καταστατικό του Συλλόγου και η  λειτουργία του  είναι καθ’ όλα νόμιμη.

Από τη Δ.Ο.Ε.


Τα συμπεράσματα δικά σας.»


Υ.Γ. Πολύ αργά θυμηθήκατε  την κοινή γνώμη , που σαφώς έχει βγάλει τα συμπεράσματά της

 Γιατί επιμένετε τόσο πολύ ,να υπενθυμίζετε την πασίγνωστη παροιμία;

3 σχόλια:

  1. "Αυτό να το πείτε στο τοπικό φάντασμα του ΠΑΣΟΚ που …πανηγυρίζει τη(ν) …μεγάλη νίκη."
    Μεγάλε κριτή και γνώστη της ορθογραφίας, σου ξέφυγε κι εσένα το λάθος.
    Μάθε πρώτα να χρησιμοποιείς σωστά το κόμμα και την τελεία.
    Τα υπόλοιπα λάθη σου ορθογραφικά, συντακτικά και νοηματικά στο προσεχές μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΥΔΕΙΣ ΜΟΡΩΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΟΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ..... ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν κατάλαβα καλά,όλοι οι δάσκαλοι στην Αλμωπία πρέπει να ψηφίζουν μόνο τους εκλεκτούς του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλιώς θα λογοδοτήσουν στο Σάββα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)