Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Δρομολόγιο με το έργο του Μενέλαου Λουντέμη





Σε «Βουρκωμένες μέρες», «Ένα παιδί μετράει τ' άστρα», «Γλυκοχάραμα»,
«Περιμένοντας το ουράνιο τόξο», «Το τραγούδι των διψασμένων»,  με «Το κρασί των δειλών», «Κάτω απ' τα κάστρα της ελπίδας», «Αυτοί που φέρανε την καταχνιά», «Οι κερασιές θ' ανθίσουν και φέτος»,  στην «Αγέλαστη Άνοιξη»,  γιατί  «Συννεφιάζει»,  και «Το ρολόι του κόσμου χτυπά μεσάνυχτα». «Καληνύχτα ζωή».
«Η φυλακή του Kάτω Kόσμου», ο  «Ο άγγελος με τα γύψινα φτερά»,  στη «Οδό Αβύσσου αριθμός 0», «Οι Δήμιοι με τ’ άσπρα γάντια», σε  «Έκσταση»,  με «Τρόπαια Α΄», και «Τρόπαια Β΄», «Οι ήρωες κοιμούνται ανήσυχα», γιατί  «Τα πλοία δεν άραξαν».
«Ταξίδι στην απεραντοσύνη», «Τότε που κυνηγούσα τους ανέμους»,  σε «Πικρή θάλασσα»,  «Οι κεραυνοί ξεσπούν», σε  «Θυμωμένα στάχυα», «Της γης οι αντρειωμένοι...»,  και «Οι αρχιτέκτονες του τρόμου»,  σε «Ταξίδια του χαμού».
«Θα κλάψω αύριο»,  για  το «Ανθισμένο όνειρο»  στο «Μπατ-Τάι»,
«Μια Νύχτα με πολλά φώτα,κάτω από μια πόλη με πολλά Αστέρια», «Θρηνολόι και άσμα για το σταυρωμένο νησί», «Το σπαθί και το φιλί», «Κοντσέρτο για δύο μυδράλια και ένα αηδόνι», «Πυρπολημένη μνήμη», «Οι εφτά κύκλοι της μοναξιάς», «Ο γολγοθάς μιας ελπίδας».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)