Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Επιμένει στις απόψεις του ο Χρήστος Χουρσόγλου



 Να προσγειωθεί στην 
πραγματικότητα ο Δήμαρχος. 
Κάποιοι δεν του λένε την αλήθεια



Εμμένει στις θέσεις και απόψεις του ο δημοτικός σύμβουλος της παράυαξης του δημάχου Αλμωπίας  Χρήστος Χουρσόγλου.
Μιλώντας τη Παρασκευή στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ, για την αντιπαράθεση με τον Δ. Μπίνο,επανέλαβε ότι καθήκον του είναι να μεταφέρει τα προβλήματα του κλόσμου στο δημοτικό συμβούλιο. Μεταξύ άλλων κάλεσε τον Δήμαρχο , να αφουγκραστεί την πραγματικότητα και να μην επαφίεται σε όσα του λένε οι αυλοκόλακες οι οποίοι για δικούς τους λόγους του κρύβουν την αλήθεια και τον αποκόβουν από την πραγματικότητα και την κοινωνία. 

Σε ερώτηση για ποιο λόγο ο Δήμαρχος τον αποκάλεσε « κωλοτούμπα» τόνισε ότι ο ίδιος του δεν ζήτησε κανένα αξίωμα ή πόστο.
«Αποτελεί τιμή για μένα η εμπιστοσύνη που δείχνουν από το 1998 ως σήμερα οι πολίτες της Αλμωπίας στο πρόσωπό μου. Θεωρώ πως αυτό κάτι σημαίνει. Όσον αφορά στην απρεπή έκρηξη του κ. Δημάρχου, έχω συνηθίσει σε ισχυρές πολιτικές αντιπαραθέσεις, τόσο όταν ήμουν διοίκηση όσο και αντιπολίτευση. Όμως μέχρι τώρα δεν έχω συναντήσει το πρωτοφανές πολιτικής απρέπειας, το κούνημα του δαχτύλου, το χτύπημα στα έδρανα, τονισε.Αυτές οι συμπεριφορές για μένα είναι ξένες. Κακώς εκνευρίζεται ο κ. δήμαρχος. Τα αιτήματα που παραθέτω, δεν τα εφευρίσκω εγώ, μου τα μεταφέρουν και τα βλέπω στην πράξη ότι υπάρχουν. 
Εάν λοιπόν στα προβλήματα ο κ. Δήμαρχος έχει αδυναμία να τα υιοθετήσει και πολύ περισσότερο να τα επιλύσει, δεν φταίω εγώ.
 Ας προβληματιστεί και για τη συμπεριφορά του απέναντι σε δημοτικό του σύμβουλο, αλλά απέναντι και σε άλλους συναδέλφους.
 Στο δημοτικό συμβούλιο, ισχυρή είναι η άποψη της φωνής, τα ισχυρά επιχειρήματα. Δεν είναι ούτε ο τσαμπουκάς, ούτε η μαγκιά, ούτε η κακή χρήση της εξουσίας. Θεωρώ ότι πρέπει να επανέλθει στην τάξη και να ασχοληθεί αποκλειστικά με τα καθήκοντά του, αυτά που τον έταξε ο λαός της Αλμωπίας στις 25 Μαΐου 2014, με τη συμβολή 161 συναδέλφων σε τοπικά διαμερίσματα και υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων, οι οποίοι συνέβαλαν στο να είναι σήμερα ο πρώτος πολίτης του τόπου. Αυτό θα πρέπει να το σεβαστεί. Δε θέλω να υπεισέρθω στους χαρακτηρισμούς που ξεστόμισε εναντίον μου, το θεωρώ ένα λυπηρό γεγονός και οφείλει να ζητήσει συγνώμη».

Σε ερώτηση ότι ο Δήμαρχος τον κάλεσε να ζητήσει δημόσια μετάνοια , για να έχει θέση στην παράταξη και μελλοντικά να αναλάβει  θέση ευθύνης , απάντηση ότι οι δημόσιες μετάνοιες και οι δηλώσεις μετανοίας  παραπέμπουν σε άλλες εποχές.
Σε παρατήρηση ,ότι  όσα είπε στον Δήμαρχο , ότι δεν μπόρεσε ποτέ να εκλεγεί δημοτικός ή περιφερειακός σύμβουλος , ενώ ο ίδιος εκλέγεται πέντε συνεχόμενες θητείες , ως δημοτικός σύμβουλος, είναι αρκετά βαριά , απάντησε
«Γιατί, λέω πουθενά ψέματα;»
Αναφορικά για τις προτροπές του Δημάρχου να πάει απέναντι, για να ασκεί κριτική , απάντησε ότι ο ίδιος θα κρίνει τι θα κάνει και όχι ο Δήμαρχος.
Για τις αιχμές του Δημάρχου , ότι παρά τις συνεχόμενες εκλογές του ,δεν προσέφερε τίποτα ,παρά μόνο προβλήματα  που κληροδότησε στον ενιαίο Δήμο Αλμωπίας , τόνισε
«Ας κατονομάσει κάτι συγκεκριμένο ο Δήμαρχος.»

8 σχόλια:

  1. Για πες μας ρε οταν ησουν αντιδημαρχος τι εκανες για το σπιτη του Μενέλαου Λουντέμη ? τωρα εχεις και γνωμη και απο πανω.........Οταν ησουν αντιδημαρχος δεν εκανες ουτε ενα εργο πουθενα και τωρα μιλας και απο πανω .....Ποσα εκατομμυρια χρεωθηκε ο δημος εξαλπατανου και τοσα λεφτα ποιος τα εφαγε με τα εικονικα τιμολογια?ΝΤΡΟΠΟΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΓΙΑ -------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ....................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΤΩΝ 8,53.
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ?
    ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ?
    ΦΙΛΕ, ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΚΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρηστακη αν δεν ηταν στο Κεντρο υγειας η γυναικα σου την εκλογη ζωγραφιστη θα την εβλεπες.. Τωρα για αυτους που ξερουν ολη η δουλεια ξεκιναει απο τον πρωην δημαρχο τον κουμπαρο σου ,εκεινος δε κουνα τα δαχτυλα αλλα σε κατευθυνει οπως θελει..ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΕΝΑ ΟΧΙ ΔΥΟ, ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Κ ΤΟ ΕΤΡΕΞΕΣ Η ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ ΕΣΥ!! ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ,ΣΥΝΤΗΡΕΙΣΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ.
    παρακαλω να περασει δεν βριζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλα που υπαρχει και ο χουρσογλου και λεει τα πραγματα με το ονομα τους γιατι αυτοι οι κυριοι βρισκονται σε αλλο πλανητη. ας μας πει ο δημαρχος αν λειτουργουν τα σιντριβανια, ας μας πει αν οι τσιμενταβλακες στον εξαπλατανο ειναι καθαροι, ας μας πει ο δημαρχος αν μπορουν να περπατηθουν οι αγροτικοι δρομοι, ας μας πει οτι το αρδευτικο του εξαπλατανου οτι δεν ειναι υπο διαλυσι, για την καθαριοτητα αστα να πανε. αρα κυριε δημαρχε κατα την ταπεινη μου γνωμη ο κυριος χουρσογλου λιγα σας ειπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ξερολας του δημου Αλμωπιας και ο ανιδεος του δημου Εξαπλατανου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. όσο θα περνά ο καιρός θα αναδεικνύεται πόσο λίγος είναι ο δημητράκης...μέχρι το τέλος θα το ξέρουν όλοι εκτός από τον ίδιο, τον ανηψιό του και κανά 2-3 άτομα ακόμα...όλοι θα την κάνουν με ελαφρά απλά ακόμα κάποιοι μένουν λόγω όχι της ικανότητας του δημήτρη αλλά λόγω κουτάλας (θέσεις έμμισθες, δημοτικές αστυνομίες κτλ)...μόλις θα φανεί ότι δεν τραβά το κάρο...όλοι θα την κάνουν...!!εδώ θαμαστε πρώτα ο θεός και θα το δούμε! άλλωστε άλλος θα ναι υποψήφιος τότε...απλά δεν θα λέγεται δημήτρης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)