Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Προεκλογική περίοδος 2002



Ιστορική φωτογραφία, πριν από 14 χρόνια.
Προεκλογική περίοδος 2002. Ο Γρηγόρης Τάσιου,που είχε εκλεγεί νομαρχιακός σύμβουλος με τον αείμνηστο Γιώργο Πέτσο και στη συνέχεια μετά την παραίτηση  Πέτσου και την ανάληψη του αξιώματος του νομάρχη από τον Μιχάλη Καραμάνη, Αντινομάρχης, παρουσιάζει τον συνδυασμό του στην Εύξεινο Λέσχη Αλμωπίας. Διακρίνονται από αριστερά :
Νίκος Κούτσουλας,Πέτρος Τσαρνιάς,Άννα Ψυχογιού,Θανάσης Γιουρούκης,Θανάσης Δούκης, Γρηγόρης Τάσιου, Τάσος Τσαβδάρης,Μιχάλης Χρυσός, Γιώργος Καγιογλίδης, Μίμης Πολυξενίδης, και Πέτρος  Μπελητάσιος. 
Στη κάμερα ο Βαγγέλης Παππάς από τη Σωσάνδρα. 
Στον β΄γύρο πέρασαν Σάκης Χατζηδημητρίου και Χρήστος Μπίνος. Δήμαρχος εκλέχτηκε ο Χρήστος Μπίνος ( 2003-2006) , με την υποστήριξη του Συνδυασμού του Γρηγόρη Τάσιου. Μια υποστήριξη που 'εσπειρε  "πολιτική διχόνοια"  μεταξύ Τάσιου-Χατζηδημητρίου, η οποία εν πολλοίς παραμένει μέχρι σήμερα !


5 σχόλια:

  1. ΜΕ ΥΠΟΨΟΦΙΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΓΙΟΓΛΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε περίπτωση που είστε <> θα ήταν φρόνιμο να μιλήσετε επώνυμα και όχι ανώνυμα, γιατί εσείς μιλάτε επώνυμα για τον Κύριο Καγιογλίδη. Όσον αφορά την προσωπικότητα του και το ήθος του, μάλλον δεν τον γνωρίζετε αρκετά καλά....και επιτέλους σε αυτόν τον τόπο ας μην κρίνουμε εξ ιδίων τα αλλότρια...

      Διαγραφή
    2. Αν έχεις τόσο μεγάλο πρόβλημα μαζί μου και αφού εσύ είσαι αντράκι έλα να με βρεις εκεί που συχνάζω, να λύσεις τα θέματά σου μαζί μου από κοντά... ΚΑΓΙΟΓΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

      Διαγραφή
  2. γενικα΄πολυ γ εθνικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά φόρεσαν μαύρες κουκούλες και πήραν 30 αργύρια. Στη συνέχεια ο Ιούδας κρεμάστηκε από μία συκιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)