Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Πλύσιμο κάδων στον Δήμο Αλμωπίας





Καθημερινό πρόγραμμα για το τακτικό πλύσιμο όλων των κάδων απορριμμάτων  κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου υλοποιεί η Διεύθυνση Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πρασίνου του Δήμου Αλμωπίας.

Το ειδικό όχημα - πλυντήριο κάδων αναλαμβάνει το πλύσιμο με στόχο τον περιορισμό του προβλήματος των οσμών που εμφανίζεται κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες, λόγω και των υψηλών θερμοκρασιών.
Σε αυτό μπορούν να συμβάλουν σημαντικά και οι δημότες τηρώντας τους κανόνες υγιεινής.
Ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας
 Χρήστος Μπάτσης καλεί τους πολίτες:
-Να τοποθετούν τα απορρίμματά τους συσκευασμένα σε καλά κλεισμένους και ανθεκτικούς πλαστικούς σάκους.
- Οι σακούλες απορριμμάτων πρέπει να τοποθετούνται μέσα στους κάδους με τρόπο που να επιτρέπει στο καπάκι του κάδου να ξανακλείνει ομαλά μετά τη χρήση.
- Τα απορρίμματα από την κουζίνα εστιατορίων, μαγειρείων, καφενείων, ουζερί, ψητοπωλείων, fast food ή κάθε άλλης εκμετάλλευσης δημοσίου ή ιδιωτικού φορέα που ασκεί δραστηριότητα εστίασης και σίτισης, πριν τοποθετηθούν στους παραπάνω σάκους, πρέπει να έχουν στραγγιστεί επιμελώς.
Να σημειωθεί ότι για το συγκεκριμένο θέμα είχε αναφερθεί πολλές φορές ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Χρήστος Χουρσόγλου, ζητώντας το πλύσιμο των κάδων .

3 σχόλια:

  1. Ας μας πει Σαμανδη ο Χουρσογλου ποσες φορες ΠΛΥΘΗΚΑΝ οι καδοι στον Εξαπλατανο οταν ηταν αντιδημαρχος ο Χουρσογλου και μετα να τον κανεις διαφημηση . Καλα που ειναι ο Μπατσης λιγο φιλοτιμος αλλιος τιποτα............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και μια και αναφέρεσαι στο Δήμο ψάξε λίγο τι αναθέσεις παίρνει ο πρώην ειδικός σύμβουλος επί Πασόη για μελέτες που έκανε όταν πληρωνόταν σαν ειδ. σύμβουλος. Τουλάχιστον δύο αναθέσεις πήρε επί <πίνου 22000 και 11000. ΑΔΑ: ΩΧΚ7ΩΨΩ-ΜΤ6

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο γ.γ. της περιφέρειας το ξέρει;
      Ή μάλλον. Ο Ψουρσόγλου το ξέρει;

      Διαγραφή

(3)