Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Ολοκλήρωση των διαδικασιών για την έναρξη της λειτουργίας του Λαογραφικού Μουσείου των Λουτρών







Την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την έναρξη της λειτουργίας του Λαογραφικού Μουσείου των Λουτρών, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης.

Όπως ανέφερε στην εισήγησή του ο Αντιπρόεδρος Δημήτρης Βέσκος, η Δημοτική Αρχή υλοποιεί άλλη μία δέσμευσή της απέναντι στους πολίτες και την τοπικής κοινωνία, που θα ενισχύσει τον τουριστικό χαρακτήρα της Λουτρόπολης και κατ’ επέκταση ολόκληρης της Αλμωπίας.
Όπως δήλωσε εισηγούμενος το σχετικό θέμα, αρχικά δεν θα υπάρχει κάποιο αντίτιμο για την είσοδο στο μουσείο και αυτό θα είναι ένα θέμα που θα απασχολήσει το Διοικητικό Συμβούλιο αφού περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα και  γίνει  απόλυτα λειτουργικός ο συγκεκριμένος χώρος.
Μετά το τέλος της Συνεδρίασης πραγματοποιήθηκε αυτοψία στη νέα γέφυρα που κατασκευάστηκε εντός της Λουτρόπολης, μετά τις ζημιές του προηγούμενου χειμώνα από τις ισχυρές βροχοπτώσεις, καθώς επίσης και στους νέους χώρους που δημιουργούνται στο υδροθεραπευτήριο που θα δοθούν προς χρήση το επόμενο διάστημα.

4 σχόλια:

  1. Ρε παιδιά πότε θα σταματήσουν αυτές οι φωτογραφίες; Κάντε την δουλειά σας χωρίς φωτογραφίες. Βγάλτε ανακοινώσεις για να μαθαίνουν οι πολίτες αλλά μην κοτσάρετε τις φωτογραφίες σας. Βάλτε καμιά φωτογραφία το κτίριο που προορίζεται για λαογραφικό μουσείο να καταλάβει ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλά τα λέει ο παραπάνω φίλος. Αντί να μας δείξουν το κτήριο, μας δείχνουν και πάλι τις αφεντομουτσουνάρες τους!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΜΑΡΧΕ
    φερατε ελπιδα
    δωσατε υποσχεσεις
    πήρατε τη ψήφο μας
    δημιουργησατε ερωτηματικά
    σας δωσαμε ανοχη
    ο χρονος παιρνα, εργο δεν υπαρχει
    η πολη και οι οικισμοί βογγουν απο την απουσια σας
    σας βλεπουμε διαδύκτιο μονο σε φωτογραφίες
    ξυπνηστε ρεεεεε
    δημαρχε
    αν, λαμε αν, δεν μπορεις,
    ο Γιωργακης Παπανδρεου έδειξε το δρόμο:
    ΣΤΟ ΣΠ[ΙΤΙ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)