Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Συνέντευξη Αρχοντίδη στην ΕΡΑ και τον Βασίλη Αναστασιάδη - Γιατί ξέσπασε σε κλάματα!



Η μία ώρα αποδείχθηκε «ελάχιστη» όταν έχεις στο στούντιο τον Χρήστο Αρχοντίδη. Ο πολύπειρος προπονητής μίλησε στην ΕΡΑ Σερρών για όλους και για όλα...


Τα παιδικά του χρόνια όταν έχασε τον πατέρα του σε πολύ μικρή ηλικία, για το ξεκίνημα του στην προπονητική (μας έστειλαν μήνυμα από την Πτολεμαΐδα, από τις πρώτες ομάδες που ανέλαβε) για τα έργα και τις ημέρες του στον Πανσερραϊκό, για το ότι ανέβασε πέντε ομάδες στην Α Εθνική, για το ότι αναλάμβανε πάντα στα δύσκολα, και φυσικά για τη θητεία του στην Εθνική ομάδα εκεί που όπως είπε δεν δίστασε να αφήσει έξω ονόματα από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ και να καλέσει παίκτες από την περιφέρεια. Μίλησε για το περιβόητο παιχνίδι στο Γουέμπλεϊ (0-0 με Αγγλία) για την κόντρα που είχε με δημοσιογράφους της εποχής, για τις παρεμβάσεις που προσπάθησαν να κάνουν πολιτικοί στο έργο του, και πολλά άλλα… (Για αυτά  ο Χρήστος Αρχοντίδης ,που έχει μέσα στην καρδιά του τον Αλμωπό , μίλησε και σε συνέντευξή του στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΊΑ,παλαιότερα)


Δεν το κρύβω ότι βρέθηκα σε πολύ δύσκολη θέση όταν ο κ. Αρχοντίδης ξέσπασε σε λυγμούς έχοντας τεράστια συναισθηματική φόρτιση ακούγοντας τις τηλεφωνικές παρεμβάσεις δύο δικών του «παιδιών» του Γιώργου Πανταζή και του Παναγιώτη Πάντσιου που μετά από δεκαετίες στον αέρα της ΕΡΑ Σερρών είπαν ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον μεγάλο δάσκαλο τονίζοντας ότι ως προπονητής ήταν πολλά χρόνια μπροστά από την εποχή του με τα όσα εφάρμοζε στο γήπεδο, στις προπονήσεις και στους αγώνες. Ήταν μια εκπομπή μάθημα για όλους εμάς τους νεώτερους που κι εμείς τώρα στα δύσκολα καλούμαστε να τα καταφέρουμε. Ο νεαρός τότε προπονητής από το Λευκώνα Σερρών τα κατάφερε με πάθος, τόλμη, αποφασιστικότητα και πίστη στις δυνάμεις του. Γιατί όχι κι εμείς. Οι οργανωμένοι φίλαθλοι στην πρώτη προπόνηση του Πανσερραϊκού τον χειροκρότησαν, εμείς του λέμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

1 σχόλιο:

(3)