Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

ΑΛΜΩΠΟΣ : «Κτίζει» ομάδα (;) , διώχνει φιλάθλους



 


Πλήρης αλλαγή πλεύσης , όπως όλα δείχνουν στον Αλμωπό Αριδαίας. Μετά το περσινό δόγμα , ποδοσφαιριστές από την περιοχή, η ομάδα μάλλον ψάχνει έτοιμους ποδοσφαιριστές.
Κάτι που ενδεχομένως να έπρεπε να κάνει πέρυσι τον Δεκέμβριο , με την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. Αντί αυτού όμως τότε άρχισαν να καταφθάνουν στην ομάδα διάφοροι περίεργοι παίκτες , αμφιβόλου αξίας, με αποτέλεσμα να παραγκωνιστούν   νεαροί ποδοσφαιριστές πολύ καλύτεροι  , που είτε έφυγαν πέρυσι είτε δεν θέλουν να συνεχίσουν φέτος. Όταν ήρθε η ώρα να προσφέρουν και να φτιαχτεί ομάδα  για αρκετά χρόνια. Φέτος το ρόστερ συμπληρώνεται με ποδοσφαιριστές δύο ταχυτήτων . Με νεαρούς ποδοσφαιριστές και με «έμπειρους» από άλλες περιοχές , που είναι φυσικό να έχουν άλλη (εκ προοιμίου  καλύτερη) αντιμετώπιση.
Στον αντίποδα, ίσως και άθελά της η Διοίκηση να βαθαίνει το ρήγμα με παλιούς ποδοσφαιριστές, καθώς επίσημα φέρεται ότι δεν ζήτησε κανενός τη γνώμη ούτε και τους ανέθεσε κάποιο υπεύθυνο πόστο. Ακούγεται μάλιστα ότι ούτε για τις Ακαδημίες , δεν έγινε καμία πρόταση σε κανέναν.
 Οι φίλαθλοι δείχνουν προβληματισμένοι με τις κινήσεις που γίνονται . Δίνουν βέβαια πίστωση χρόνου καθώς έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στο πρόσωπο του προέδρου Κώστα Γάτσου. Οι πολλές ασχολίες του όμως και οι περιορισμένες γνώσεις γύρω από το άθλημα ,την γενικότερη τοπική και όχι μόνο αθλητική κατάσταση ,φαίνεται να επαναλαμβάνουν το περισινό σενάριο , ίσως και σε χειρότερη έκδοση. Και το χειρότερο είναι , ότι δύσκολα μπορεί να βρεθεί πρόεδρος που να δίνει άμεσες λύσεις κυρίως στον οικονομικό τομέα

 -----------


 ΝΕΑ ΜΕΤΑΓΓΡΑΦΗ

Από τον Ολυμπιακό Κυμίνων στον Αλμωπό Αριδαίας ο Γιώργος Καμπάνης.

Ο «Πλοκάμιας» των Κυμίνων μετά από ένα χρόνο όπου αγωνίστηκε με την φανέλα του Ολυμπιακού, πλέον αλλάζει νομό και τη νέα χρονιά θα συμμετέχει στο τοπικό πρωτάθλημα της Αριδαίας. Ο 25χρονος μέσος βρισκόταν εδώ και λίγες ημέρες σε συζητήσεις με ορισμένες ομάδες του νομού, ωστόσο ο ίδιος επέλεξε τον Αλμωπό Αριδαίας, ο οποίος φέτος έχει βάλει στόχο να πρωταγωνιστήσει και να κερδίσει την άνοδο στη Γ Εθνική.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο Γιώργος Καμπάνης είχε έρθει στα Κύμινα το περασμένο καλοκαίρι από την ΑΟ Μυκόνου, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ Γιαννιτσών, η Αναγέννηση Γιαννιτσών και ο Αγροτικός Αστέρας.

Πηγή: epsm24.gr

2 σχόλια:

  1. φετος είναι καλυτερα και πιο υγιης η ομάδα.Πέρυσι εκανε 6-7 μεταγραφες αχρηστες, ενω φέτος 2-3,αλλά φιλέτα !! Καλη αρχή στην ομαδα της καρατζοβας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κυριε Πετρο , νομιζω ότι εισαι βιαστικος και τουλάχιστον αδικος για τα μελη της διοικησης και ειδικα για τον προεδρο . ναι , μπορει να εγιναν λαθη στο σχεδιασμο της προηγουμενης χρονιας , αλλα φετος κανει σαφως καλυτερες επιλογες . αρχης γενομενης από τον προπονητη που είναι ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ προπονητης...επισης οι μεχρι τωρα προσθηκες πχ σεντερ φορ , αλλα και σε άλλες θεσεις δειχνουν ποιοτητα . ακομη και στις ακαδημιες υπαρχει στελεχωση με εμπειρο και καταξιωμενο προπονητη στο αντικειμενο , ονομα εκπληξη που δειχνει σεβασμο και στους παλιους παικτες της ομαδας . ξερω ότι αγαπας την ομαδα και την στηρίζεις , γι αυτό ως εμπειρος περιμενω να δωσεις χρονο στην νεα προσπαθεια . ας δουμε πρωτα και κρινουμε...ενας φιλος σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)