Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

ΝΕΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΟΥΤΡΩΝ: Άρχισε η λειτουργία του







Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Λαογραφικό Μουσείο των Λουτρών Πόζαρ Αλμωπίας μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών και της σχετικής απόφασης που πήρε  το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης.
Έτσι, η Δημοτική Αρχή υλοποιεί άλλη μία δέσμευσή της απέναντι στους πολίτες και την τοπικής μας κοινωνία, που θα ενισχύσει τον τουριστικό χαρακτήρα της Λουτρόπολης και κατ’ επέκταση ολόκληρης της Αλμωπίας.
Αρχικά δεν θα υπάρχει κάποιο αντίτιμο για την είσοδο στο μουσείο. Αυτό πρόκειται να απασχολήσει αργότερα  το Διοικητικό Συμβούλιο αφού περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα και καταστεί  απόλυτα λειτουργικός ο συγκεκριμένος χώρος.
Η στέγαση του μουσείου γίνεται στο πετρόχτιστο κτίριο που βρίσκεται δίπλα στο «Ξενοδοχείο Αύρα» και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.
Η Διοίκηση των Λουτρών προσκαλεί το κοινό να επισκεφτεί   το μουσείο και να δει τα αντικείμενα που εκτίθενται στον όμορφο αυτό χώρο και αφορούν στην τοπική παράδοση της Αλμωπίας.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:
Δευτέρα με Παρασκευή 8:00 – 16:00

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
Ίσως πρέπει να ξανασκεφτεί η επιχείρηση  τις μέρες λειτουργίας, καθώς το Σαββατοκύριακο οι επισκέπτες είναι πολλαπλάσιοι από τις καθημερινές μέρες.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)