Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

«Μαϊμού» ο Σύλλογος Εργαζομένων Π.Ε. Πέλλας



 


Μεγάλα ηθικά και ενδεχομένως νομικά ερωτήματα προκύπτουν ,σε περίπτωση που αληθεύει η καταγγελία  από τον
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΗΣ                                              ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΛΛΑΣ     , για τον        «Σύλλογο Εργαζομένων  Π.Ε. Πέλλας» ,που κατά καιρούς εκδίδει διάφορες ανακοινώσεις.




ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΗΣ                                                         
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΛΛΑΣ                                                           

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Με αφορμή και το δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρωϊνή» (σελ. 9) στις 19 Αυγούστου 2015, διαπιστώσαμε ότι τις τελευταίες ημέρες δημοσιεύονται στο ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο του Νομού μας, ανακοινώσεις, δημοσιεύσεις κλπ, σχετικά με το (νέο) σχέδιο οργανογράμματος της Π.Κ.Μ. προερχόμενα από Σύλλογο με την επωνυμία: Σύλλογος Εργαζομένων Π.Ε. Πέλλας και μάλιστα με σήμα αυτό που χρησιμοποιεί ο Σύλλογός μας (http://loudias.blogspot.gr/2015/08/blog-post_58.html).
Σας γνωρίζουμε ότι «Σύλλογος Εργαζομένων ΠΕ Πέλλας» δεν υφίσταται, διότι απλά δεν υπάρχει Σύλλογος με αυτήν της επωνυμία. Υπάρχει ο «Σύλλογος Υπαλλήλων Αιρετής Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας» (Σ.Υ.Α.Π.Ε. Πέλλας) που εκπροσωπεί κατεξοχήν και αποκλειστικά την πλειοψηφία των υπαλλήλων στην Π.Ε. Πέλλας και τις προσεχείς ημέρες μετά την συνεργασία όλων των ενδιαφερομένων πλευρών (Υπηρεσίες, Δ/ντές, υπάλληλοι κλπ) θα γνωστοποιήσει τις απόψεις του σχετικά με το σχέδιο οργανογράμματος της Π.Κ.Μ. που δόθηκε για διαβούλευση.
Οποιαδήποτε παρόμοιου τύπου δημοσίευση προκύψει στο μέλλον, γεννά τουλάχιστον ερωτηματικά για την προέλευση και την σκοπιμότητά του. Πιθανών να ικανοποιεί παράλληλα προσωπικές ή οποιεσδήποτε άλλες επιθυμίες, γεγονός που δεν ενδιαφέρει τον Σύλλογό μας.
Παρακαλώ λοιπόν, τα ΜΜΕ του Νομού να δημοσιεύουν επακριβώς το τίτλο/επωνυμία του Συλλόγου ο οποίος τους αποστέλλει οτιδήποτε για δημοσίευση, προς αποφυγή λαθεμένων και παραπλανητικών εντυπώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)