Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Αμετανόητοι και τραγικοί στη Νέα Δημοκρατία



 

ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΝΝΟΟΥΣ ΤΟΥΣ  ΑΠΛΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΠΕΛΛΑ

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΩΔΕΙΣ  ΔΗΛΩΣΕΙΣ

  ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΞΑΝΑ ΟΙ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

ΞΕΚΟΜΕΝΗ Η ΑΘΗΝΑ  ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ





Δεν διδάχθηκαν φαίνεται τίποτα στη σαλονάτη αθηναϊκή  Νέα Δημοκρατία και βάλθηκαν να ξαναπατώσουν . Αντί να δώσουν την ευκαιρία και για πραγματικά νέα πρόσωπα στη λίστα , επιμένουν  να θέλουν να τακτοποιήσουν ,αυτούς που έμειναν άνεργοι μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου. Είναι ολοφάνερο ότι η Αθήνα βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με την αγνή και αγωνιστική βάση  του κόμματος στο νομό , που βλέπει  τα πρόσωπα που αποδοκίμασε με την ψήφο της να αναζητούν  ξανά ρόλους και βολέματα.
Έτσι , αφού κατά την θητεία τους ως βουλευτές ήταν ανύπαρκτοι για τον νομό και την κοινωνία και πολύ υπαρκτοί για τον εαυτούλη τους, απουσίαζαν και σιωπούσαν από το Γενάρη, ξαφνικά βγήκαν στο κλαρί .
Μαζί τους βγήκε και μια ομάδα που ξεζούμισε τη Νέα Δημοκρατία προς όφελός της και φυσικά δεν άφησε όχι ψίχουλα , αλλά δικαίωμα γνώμης και φωνής στη συντριπτική πλειοψηφία των απλών ψηφοφόρων .
Τις τελευταίες μέρες ανακάλυψε ξανά την Πέλλα ο Διονύσης Σταμενίτης. Μάλιστα κάνει δηλώσεις εκεί που τον παίρνει και στέλνει διάφορες εκθέσεις ιδεών, σαν να απευθύνεται σε ανθρώπους χωρίς γνώση και λογική. Κατανοητή και θεμιτή η επιθυμία του να ξαναγίνει βουλευτής . ‘Όμως ο νομός Πέλλας δεν του φταίει σε τίποτα. Ούτε και του χρωστάει. Ο τόπος έχει πολλούς Νεοδημοκράτες αγωνιστές που πρόσφεραν και προσφέρουν .
Τουλάχιστον τέτοιες μέρες καλό είναι οι τύπου Σταμενίτη φιλόδοξοι τουλάχιστον να σιωπούν και να μην προκαλούν .
Αφού πήρε φόρα , ας ξεκαθαρίσει με την ευκαιρία και την υπόθεση της δικαστικής εμπλοκής του με τα ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ.
Καλό είναι να πει ποιοι έφτασαν τη χώρα και τον τόπο στο χάλι που είναι
Προφανώς ψάχνει κορόιδα να ψηφίσουν το κόμμα του για να βολευτεί αυτός και το περιβάλλον του.
Αφού  αγαπά τον νομό ας έμπαινε στην τελευταία θέση του ψηφοδελτίου. Για να τον πιστέψουμε κι όλας.

ΤΟ ΝΕΟ «ΠΟΝΗΜΑ ¨ΤΟΥ»


Διονύσης Σταμενίτης: «Τώρα πάμε πάλι την Ελλάδα μπροστά. Βάζουμε την Πέλλα μπροστά»

«Αγαπητοί μου συμπολίτες,
Αγαπητές μου συμπολίτισσες,

Στις εκλογές του Σεπτεμβρίου κρίνεται αν η χώρα μας θα διασφαλίσει οριστικά και χωρίς κραδασμούς την ευρωπαϊκή της πορεία και προοπτική ή αν θα βυθιστεί ακόμα περισσότερο στην αστάθεια και την αβεβαιότητα που έχει προκαλέσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Οι προηγούμενοι 7 μήνες ήταν καταστροφικοί για την πατρίδα μας. Πολλά χάθηκαν. Αποδείχτηκε περίτρανα ότι τα προβλήματα δεν λύνονται µε ευχολόγια, µε ψέµατα, µε πορείες και µε δημοψηφίσματα. Λύνονται µε σταθερότητα, συνεργασία, σχέδιο και δουλειά. Με ειλικρίνεια και προοπτική.

Εµείς είµαστε αποφασισμένοι να πάµε πάλι την Ελλάδα µπροστά, µε ενωµένους όλους τους Έλληνες. Δεν πρόκειται να αφήσουµε την Πατρίδα µας να συνεχίσει την καταστροφική πορεία που επέλεξαν για αυτήν ο κ. Τσίπρας και οι συγκυβερνώντες του. Γιατί είµαστε η πολιτική δύναµη που βάζει πάνω από οποιοδήποτε κοµµατικό συµφέρον, το συμφέρον της Πατρίδας και του Έθνους. Βάζουμε πάνω από όλα το εθνικό και κοινωνικό συμφέρον.

Η Νέα Δημοκρατία έβαλε την Ελλάδα στην ευρωπαϊκή οικογένεια και την κράτησε στην Ευρωζώνη, σηκώνοντας τεράστιο πολιτικό κόστος. Αποδείξαµε ότι είµαστε η δύναµη της ευθύνης, της συνέπειας και της ενότητας.

Τώρα πια οι ψηφοφόροι της Ελλάδας και της Πέλλας ξέρουν ποιος τους είπε ψέματα και ποιος πήγε την Ελλάδα πίσω. Ξέρουν ποια πολιτική δύναμη μπορεί να εγγυηθεί ότι την επόμενη μέρα των εκλογών η χώρα θα έχει κυβέρνηση, που θα είναι αποφασισμένη να λύσει τα προβλήματα που μας ταλανίζουν και να βάλει τέλος στην αβεβαιότητα και την ανασφάλεια.

Για αυτό σας καλώ να στηρίξουμε τη Νέα Δημοκρατία και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και να δώσουμε, όλοι μαζί, τον αγώνα για πολιτική σταθερότητα, συνεργασία, ειλικρίνεια και προοπτική. Για να μπορέσουμε σε ένα υγιές και οικονομικά ασφαλές πλαίσιο να διεκδικήσουμε περισσότερα για τον τόπο μας, τον Νομό μας που όλοι αγαπάμε.

Αυτοί μας γύρισαν πίσω. Τώρα πάμε την Ελλάδα μπροστά. Βάζουμε την Πέλλα μπροστά!»


ΣΣ   Κάτι τέτοια διαβάζουν οι Νεοδημοκράτες και δεν θέλουν  να ξαναγυρίσουν πίσω ,αλλά να πάνε μπροστά.

7 σχόλια:

  1. ειλικρινα έχει γίνει ανέκδοτο η ανυπαρξία τέτοιων υποψήφιων βουλευτών.Φουλ γιαουρτι σε όλους.Το πασοκ το μαυρίσαμε τώρα κι αυτους.και φυσικά δεν υποστηρίζω κάποιο κόμα.Απλά όχι άλλη κοροιδία απο κόμματα που κυβέρνησαν τόσα χρόνια !!! Δεν χόρτασααν μάσα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. AAX......τι να σου πω !!! Τα αποκομματα που κυβερνησαν τοσα χρονια ,,,, ........σπρωχνουν στα χειλη μας ,την φραση ..."που εισαι Παπαδοπουλε " !!!

      Διαγραφή
  2. ΕΣΥ ΡΕ ΧΟΝΤΡΕ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ
    ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ
    ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΑ ΦΡΑΓΚΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ
    ΔΕΝ ΣΤΑ ΧΩΝΕΙ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙΣ
    ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΟΣΟ ΕΣΥ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΣ
    ΑΥΤΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙ ΕΝΑΣ .... ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είναι ολοφάνερο ότι μόνο εσένα επηρεάζει, οπότε εμείς είμαστε ήσυχοι

      Διαγραφή
  3. Σάλος με τον πολιτευτή της ΝΔ στην Πέλλα Διον. Σταμενίτη. Ως πρόεδρος των «Ολυμπιακών Ακινήτων» δώρισε ακίνητο στην ΕΠΟ , και σε αντάλλαγμα διορίστηκε Επικεφαλής Τεχνικών Υπηρεσιών στην ΕΠΟ!!!!
    Ανοιχτός εσωκομματικός πόλεμος μεταξύ των ...
    υποψηφίων της ΝΔ στην Πέλλα, μαίνεται τις τελευταίες ημέρες μετά τις αποκαλύψεις σχετικά με το παρελθόν του πολιτευτή της ΝΔ και ...
    "κουμπάρου" του Αντώνη Σαμαρά,κ. Διονύση Σταμενίτη.
    Οι πολιτευτές της ΝΔκάνουν ανοιχτά λόγο για σκανδαλώδη περίπτωση ,αργόμισθου «γκολντεν μπόι» που εκμεταλλευόμενος κυβερνητικές θέσεις επι υπουργείας Αντώνη Σαμαρά,διεξάγει προεκλογικό αγώνα .
    Συγκεκριμένα καταγγέλεται πως ο κ.Σταμενίτης με την ιδιοτητα του Προέδρου των Ολυμπιακών Ακινήτων ,δώρισε ακίνητο1200 τμ στο Γουδί για τη στέγαση των γραφείων της ΕΠΟ .Για την πράξη του αυτή, εκτός από τις δημόσιες ευχαριστίες του προέδρου Πιλάβιου(http://apopsignomi.blogspot.com/2009_06_07_archive.html) μετά από λίγο καιρό διορίστηκε από την ΕΠΟ ,ως Επικεφαλής Τεχνικών Υπηρεσιών της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας,λαμβάνοντας έτσι ουσιαστικά αμοιβή αργομισθίας για τη συγκεκριμένη του πράξη.
    Μάλιστα, ο κ.Σταμενίτης προχωρά και σε περιοδείες ανά την Ελλάδα «ελέγχοντας» γήπεδα όπως φαίνεται και στο παρακάτω σύνδεσμο(http://178.63.40.17/article.php?id=147464&catid=1&subcatid=10) .
    Το γεγονός αυτό που σκανδαλίζει και προκαλεί ,φαίνεται πως θέλει να αποκρύψει και ο ίδιος ο κ.Σταμενίτης προσωπικά,καθώς στο βιογραφικό του ,που αναρτήθηκε στην επίσημη ισοσελίδα της ΝΔ,«ξέχασε» να αναφερθεί και σε αυτή την επαγγελματική του ιδιότητα και ενασχόλιση.
    Οι πολιτευτές της ΝΔ στην Πέλλα κάνουν λόγο για σκανδαλώδη περίπτωση που εκθέτει την παράταξη και τον ίδιο τον Πρόεδρο της ΝΔ,καθώς ο κ.Σταμενίτης δραστηριοποιείται με σημαία τη σχέση που έχει ο ίδιος με τον Αντώνη Σαμαρά καθώς και η συζυγός του κ. Γεωργία Γκίκα η οποία είναι επί χρόνια γραμματέας του Αντώνη Σαμαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γενική κατακραυγή για την τροπολογία σκάνδαλο του Διονύση Σταμενίτη.



    Είναι από τις πρώτες ειδήσεις σε όλα ειδησεογραφικά πόρταλς και μπλογκς καθώς και στο σύνολο του έντυπου τύπου.Συζητήθηκε σε πρωινές δημοσιογραφικές εκπομπές και σε ανακοινώσεις κομμάτων της αντιπολίτευσης. Πρόκειται για την σκανδαλώδη τροπολογία που κατέθεσε ο Βουλευτής Πέλλας κ.Σταμενίτης Διονύσης και αφορά στην «αμνήστευση» των γνωστών ως «θαλασσοδάνειων» που εισέπραξαν τα δύο μεγάλα κόμματα και ανέρχονται σε εκατοντάδες εκατομμύρια Ευρώ. Σύσσωμη η αντιπολίτευση καταδίκασε την επίμαχη τροπολογία που κατατέθηκε όπως καταγγέλουν εκπρόθεσμα ,10 μόλις λεπτά πριν η Βουλή κλείσει τις εργασίες της το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.Σύμφωνα με την τροπολογία που κατέθεσε ο Βουλευτής Πέλλας, δίνεται πλήρης αμνήστευση στα μέλη των
    διοικήσεων των τραπεζών που αποφάσισαν την χορήγηση των δανείων χωρίς πρώτα να έχουν διασφαλίσει με έμπραγκτο τρόπο την αποπληρωμή τους . Σύμφωνα με δημοσιεύματα αυτή η παράγραφος οδηγεί ουσιαστικά στην διαγραφή των δανείων που όμως θα καλυφθούν στο σύνολό τους από τον Έλληνα φορολογούμενο ο οποίος θα σηκώσει και το βάρος των εκατοντάδων εκατομμυρίων που τώρα πια μετακυλίεται στην δική του πλάτη.
    Σε πρωινή εκπομπή μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού μάλιστα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Σύριζα κ.Παπαδημούλης έκανε λόγο για «συγκεκριμένα συμφέροντα που συνέταξαν την τροπολογία-σκάνδαλο και την πάσαραν στους τρεις βουλευτές της ΝΔ(Σταμενίτη,Τσουμάνη,Χριστογιάννη)». Μέχρι σήμερα ο κ.Σταμενίτης δεν εξέδωσε καμία ανακοίνωση που να δικαιολογεί την ενέργειά του για προφανείς λόγους ενώ άνθρωποι του περίγυρού του κάνουν λόγο για ατυχή επιλογή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.naftemporiki.gr/story/636850
    http://www.iefimerida.gr/news/99083/%CF%80%CE%B1%
    http://www.lifo.gr/now/politics/25355
    http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=269982
    http://www.newsnow.gr/article/399964/
    http://www.anexartitos.gr/2013/04/07/
    http://www.newsbomb.gr/politikh/story/295388/
    http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/190286
    http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/190286
    Πάρτε μερικά από τα δεκάδες (εκατοντάδες ίσως) μπλογκ και ειδησεωγραφικά site της χώρας που αναφέρονται στην σχετική ντροπολογία με την οποία πάνε να χαρίσουν χωρίς τσίπα τα 100άδες εκατομμύρια ευρώ που χρωστάνε κυρίως το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ. Και εσείς ξεφτηλισμένοι συνεχίστε να γράφετε όποτε τολμάει το Πέλλα Δώθε να ασκήσει κριτική στον βουλευτή σας ότι τον πολεμάνε. Αν τολμάτε βγείτε στον πεζόδρομο δημόσια και πείτε ότι καλά έκανε και έφερε αυτή την ρύθμιση και μάλιστα με τον πιο ύπουλο τρόπο, 5 λεπτά πριν λήξει η προθεσμία έτσι ώστε να μην έχει κανένας βουλευτής τον χρόνο να αντιδράσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)