Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Ιατρικό κέντρο το «Αύρα» των Λουτρών Πόζαρ



 ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΤΑΙΡΊΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ;


Επαληθεύονται όπως όλα δείχνουν , πληροφορίες που έφεραν να υπάρχει ήδη προχωρημένη συμφωνία του Δήμου Αλμωπίας  με εταιρία της Αθήνας για την αξιοποίηση και μετατροπή του Ξενοδοχείου ΑΥΡΑ ΤΩΝ Λουτρών Πόζαρ σε Ιατρικό ιατρικό κέντρο αποκατάστασης παθήσεων με ιαματικό νερό».
Άλλωστε το κλίμα προετοίμασε ο Δήμαρχος και πρόεδρος της Επιχείρησης  Δημήτρης Μπίνος στο Δημοτικό συμβούλιο , κάνοντας λόγο για το θέμα.
Να θυμίσουμε ότι σχετική ερώτηση είχε υποβάλλει ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Χουρσόγλου, αλλά δεν πήρε απάντηση. Τότε από κύκλους του περιβάλλοντός του είχε διαρρεύσει ότι θα προβεί σε σχετικές αποκαλύψεις, υπονοώντας ότι υπάρχουν «κρυφές «συμφωνίες
Τώρα  μάλλον η υπόθεση έχει προχωρήσει επίσημα , καθώς ο Δήμαρχος δια μέσω facebook αναφέρει
«Στόχος μας είναι η αξιοποίηση της δυτικής όχθης των Λουτρών (περιοχή Αύρα) και η μετατροπή της σε ιατρικό κέντρο αποκατάστασης παθήσεων με ιαματικό νερό»

2 σχόλια:

  1. ola ta poylisi jipniste loytrakiotes prin na einai arga jipniste

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έτσι όπως το διατυπώνει ο Δήμαρχός είναι σαν να λέει οτι ο Δήμος θα το δημιουργήσει.Ίσως είναι λάθος διατύπωση.Εννοεί προφανώς ότι αυτοί που θα το νοικιάσουν θα δημιουργήσουν ιατρικό κέντρο.Πάντως είναι θετική εξέλιξη η ενοικίαση του παλιού ιστορικού Ξενοδοχείου.Για να δούμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)