Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Ποινές ποδοσφαιριστών ΕΠΣ Πέλλας



Με  αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Πέλλας της 8-10-2015 επιβάλλονται οι εξής ποινές σε ποδοσφαιριστές ομάδων της δύναμής της
Με μία αγωνιστική τιμωρούνται:.


















ΣΕΛΚΟΣ            Γ.         Α.Σ. ΠΡΟΜΑΧΟΙ                             
ΠΛΙΣΚΑΣ           Γ.                     ΑΡΗΣ                         ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ         
ΚΑΤΙΚΑΡΙΔΗΣ  Α.                    ΟΡΦΕΑΣ                   ΡΙΖΑΡΙΟΥ     


ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ  Ε.                    ΗΡΑΚΛΗΣ                 ΑΣΠΡΟΥ      
ΤΟΣΙΟΣ              Α.                    ΑΡΗΣ                         ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ                     
ΣΤΑΜΑΝΙΚΗΣ   Κ.        Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ   ΔΡΟΣΕΡΟΥ             
ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ Κ.     1008820                    «                                 «                      
ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ            Π.                    ΑΕΚ                            ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑΣ                    
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ   Σ.                         «                                          «         
   
Με δύο αγωνιστικές
ΧΑΤΖΗΣ Ε.        Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ   Ν. ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ    



ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
-Κατακυρώνεται ο αγώνας πρωταθλήματος της Α1 ερασιτεχνικής κατηγορίας (2η αγωνιστική), μεταξύ των ομάδων Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ, με σκορ 3-0 υπέρ της ομάδας του σωματείου Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ, επίσης μηδενίζεται η ομάδα του σωματείου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ και αφαιρούνται από τον βαθμολογικό πίνακα που μετέχει δύο (-2) βαθμοί, επίσης αφαιρούνται δύο (-2) βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου 2016/17,  επειδή το σωματείο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ παραιτήθηκε από τους αγώνες του πρωταθλήματος της Α1 ερασιτεχνικής κατηγορίας, ποδοσφαιρικής περιόδου 2015/16.
-Επιβάλει στον εγγεγραμμένο ιατρό του σωματείου ΔΟΞΑ Π. ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ κ. ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ Χ., ποινή έγγραφης επίπληξης,  για όσα σε βάρος του αναγράφονται στις παρατηρήσεις του Φ.Α. της 26-9-2015, μεταξύ των ομάδων ΔΟΞΑ Π. ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ-ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ.              
-Επιβάλει στον εγγεγραμμένο εκπρόσωπο του σωματείου ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΠΡΟΥ κ. ΚΙΤΣΟ Π., ποινή έγγραφης επίπληξης,  για όσα σε βάρος του αναγράφονται στις παρατηρήσεις του Φ.Α. της 27-9-2015, μεταξύ των ομάδων ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΠΡΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ.
-Καλείται σε έγγραφη απολογία, σύμφωνα με τις διατάξεις του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., ο εγγεγραμμένος εκπρόσωπος του σωματείου ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΠΡΟΥ, κ. ΚΙΤΣΟΣ Π., για όσα σε βάρος του, αναγράφονται στις παρατηρήσεις του Φ.Α. της 4-10-2015, μεταξύ των ομάδων ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΠΡΟΥ.
Η παραπάνω απολογία πρέπει να περιέλθει στην Ένωση Πέλλας, με φροντίδα του σωματείου σας , σε χρονικό διάστημα τριών (3) ημερών από την λήψη της παρούσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)