Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Στις καθυστερήσεις πήρε τη νίκη ο Αλμωπός 0-1 μέσα στο Άσπρο




Ποτέ μην λες ποτέ στο ποδόσφαιρο. Ο αγώνας τελειώνει όταν σφυρίξει ο διαιτητής. Αυτό έγινε στο γήπεδο του Άσπρου, όπου ο Αλμωπός στη τελευταία φάση πέτυχε το γκολ που το έδωσε τη νίκη . Δεν έγινε ούτε η σέντρα.

Το ντέρμπυ παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι. Ο αέρας που φυσούσε κυρίως στο πρώτο ημίχρονο (κόντρα για το Άσπρο ) δυσκόλευε τις κινήσεις των ποδοσφαιριστών . Παίχτηκε κυρίως παιχνίδι κέντρου , με λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες  και ελάχιστα ουσιαστικές ευκαιρίες.
Στο 20΄’εγινε το πρώτο σουτ από το Γ. Ελευθεριάδη ,πάνω από τα δοκάρια . Στην επόμενη φάση ο Μητιτανίδης έπιασε δυνατό σουτ το οποίο απέκρουσε δύσκολα με γροθιές ο τερματοφύλακας .
Στο 20΄οι γηπεδούχοι εκτέλεσαν φάουλ από καλή θέση , άουτ
Στο 30΄κεφαλιά  του Παπαδόπουλου από καλή θέση , γίνεται πολύ δυνατή με τη βοήθεια του αέρα , αλλά περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι
Στο 40΄το Άσπρο χάνει μεγάλη ευκαιρία , όταν η μπάλα πηγαίνει στον αμαρκάριστο Μανδάλη που αιφνιδιάζεται και το σουτ πηγαίνει στην αγκαλιά του τερματοφύλακα Καραγιαννίδη.
 Στο πρώτο ημίχρονο ο Αλμωπός διαμαρτυρήθηκε για πολλές αποφάσεις του διαιτητή . Δύο από αυτές στοίχισαν και κίτρινες κάρτες . Η πρώτη στον Καραγιάννη , όταν διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή επειδή καταλόγισε φάουλ σε διεκδίκηση της μπάλας στη περιοχή του Άσπρου , χωρίς κανέις να ακουμπήσει κανέναν.
Η δεύτερη στο 44΄όταν  κάτω από το κέντρο ο διαιτητής έδωσε  λανθασμένα πλάγιο άουτ υπέρ των γηπεδούχων .

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ισοροπημένο με τις δύο ομάδες κατά διαστήματα να εναλάσσονται την υπεροχή .
Στο 50΄ο Καραγιάννης από καλή θέση αστοχεί
.Οι γηπεδούχοι πιέζουν  στη συνέχεια ασφυκτικά για να φτάσουν στο γκολ.
Στο 63΄ο Αλμωπός γλυτώνει  το γκολ , όταν από δεξιά και μέσα από την περιοχή το δυνατό σουτ του Μανδάλη τραντάζει το δοκάρι.
Λίγο αργότερα οι του Αλμωπού διαμαρτύρονται, όταν αμυντικός του Άσπρου στο ύψος του κέντρου μαρκάρει αντικανονικά αντιπαλό του , αλλά ο διαιτητής δεν δίνει τίποτα. Οι του Αλμωπού ζήτησαν φάουλ και κίτρινη κάρτα (είχε ήδη μία ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής).
Στο 75΄ο Μαυρίδης στο ύψος της περιοχής διεκδικεί την μπάλα με αντίπαλό του κάπως άτσαλα . Ο διαιτητής δίνει φάουλ και δεύτερη κίτρινη  , πολύ αυστηρή στον παίκτη του Αλμωπού.
Κατά την άποψή μας δεν ήταν φάουλ, αλλά το κέρδισε περισσότερο ο παίκτης του Άσπρου. Το φάουλ εκτελείται  χωρίς αποτέλεσμα.Ο Αλμωπός όμως μένει με δέκα παίκτες








Στο 83΄ο Μητιτανίδης  ξαφνιάζεται στη μικρή περιοχή και δεν βρίσκει την μπάλα ενώ ήταν μόνος και ανενόχλητος. Έτσι χάνεται η ευκαιρία .
Και ενώ όλοι περιμένουν τη λήξη του αγώνα στη τελευταία φάση οι παίκτες του Αλμωπού συνδυάζονται ωραία, γίνεται η σέντρα από αριστερά , πετάγεται στη πορεία της μπάλας ο Καραγιάννης , προλαβαίνει την έξοδο του τερματοφύλακα και κάνει το 0-1.
Διαιτητής Καρυπίδης   (Δέλλιος-Τετραγώνης)
ΑΛΜΩΠΟΣ :Καραγιαννίδης , Θ. Ελευθεριάδης, Κουτρούμπαλος, Ζαρογιάννης, Μουρατίδης, Καμπάνης, Ταουσάνης (64΄Μαρκόπουλος) Καραγιάννης,Παπαδόπουλος, (83΄Μπογδάνης) , Γ. Ελευθεριάδης, Μητιτανίδης  (85΄Τσιμτσιρίδης)












 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)