Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Πέλλα-Πρόμαχοι 1-1







Μοιράστηκαν τους βαθμούς Πέλλα  και Πρόμαχοι σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι μετά το γκολ που πέτυχαν κλείστηκαν για να κρατήσουν το σκορ δίνοντας χώρο στον αντίπαλό τους , που έδειξε ότι παλεύει μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Στο πρώτο ημίχρονο παίχτηκε αναγνωριστικό ποδόσφαιρο με μοιρασμένη την κατοχή και τις καλές φάσεις, όπως αυτή του Γ. Νάνου στο 5’ με πλασέ που έφυγε άουτ, του Παπαδόπουλου στο 25’ το μακρινό σουτ του οποίου κατέληξε ψηλά πάνω από τα δοκάρια του τερματοφύλακα Γιαβάση της Πέλλας.
Οι γηπεδούχοι έχασαν κλασικές ευκαιρίες για γκολ στο 28’ με τον Γάκη και στο 33΄με τον Καμπούρη, τα σουτ των οποίων εξουδετέρωσε ο  τερματοφύλακας των Προμάχων Ξυλουργίδης.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ορεξάτοι και πίεσαν τους Προμαχιώτες και στο 68’ η πίεση αυτή καρποφόρησε, με το σουτ πλασέ του Γάκη μέσα από τη μικρή περιοχή, σημειώνοντας το 1-0.
Στη συνέχεια οι της Πέλλας οργανώθηκαν με αμυντική τακτική  προσπαθώντας να κρατήσουν τη νίκη, παγώνοντας το παιχνίδι και καθυστερώντας την διεξαγωγή του. Μάλιστα σε μια τέτοια φάση στο 85’ο Καμπούρης δέχτηκε κίτρινη κάρτα και λόγω του ότι είχε άλλη μία, απεβλήθη.
Οι των Προμάχων πίεσαν ασφυκτικά και στο 87’ ο Γ. Νάνος κατάφερε με απευθείας σουτ-φάουλ να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης.
Στο 89’ ο Σ. Σατζάκης αντίκρυσε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα και απεβλήθη.
Άλλο αξιομνημόνευτο στοιχείο του αγώνα θα πρέπει να αναφερθεί η πολύ ζεστή φιλοξενία των διοικούντων και των παικτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου για την οποία οι των Προμάχων ευχαριστούν θερμά.
Διαιτητής  Μαυρίδης(Δέλλιος- Αποστολούδας).

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Νινιατσούδης
Γιαβάσης, Σταυρακάκης, Παναγιωτέλης, Πέικος, Σιαματάς, Μπουράκης, Καμπούρης, Κούμπους, Γάκης, Σαρτίνας (Παλάικος), Καραπίτας (Καρασμάνης).

ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Σαμαράς
Ξυλουργίδης, Δέλλιος, Σαμαράς, Ρατσίτσκας (Ιωάννου), Σατζάκης, Μούγιος, Αμπάρης (Γ. Σέλκος), Σαμσούρης (Τρίψης), Παπαδόπουλος, Γ. Νάνος, Ν. Νάνος.
 Με πληροφορίες και από τα ΠΡΟΜΑΧΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)