Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ - ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ 0 -3




                            ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΙ ΟΙ ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ          

     Mετά από εκπληκτική εμφάνιση η πρωτοπόρος ΔΟΞΑ πέρασε με άνεση από τη δυνατή έδρα του ισχυρού φέτος ΑΡΗ Παλαιφύτου με σκορ 0-3, διευρύνοντας τη διαφορά  από το δεύτερο της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Α΄ κατηγορίας. Το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο, αν οι παίκτες των φιλοξενούμενων ήταν πιο προσεκτικοί και εύστοχοι στις 20 και πλέον τελικές προσπάθειες, που δημιούργησαν.
   Με το ξεκίνημα του αγώνα, η Δόξα μπήκε δυνατά και στο 5΄ άνοιξε το σκορ με το Μαμή. Έχοντας την εδαφική υπεροχή και την κατοχή, συνέχισε να σφυροκοπεί την εστία των γηπεδούχων και τελικά στο 35΄ και πάλι με το Μαμή, διπλασίασε τα τέρματα.
  Στο Β΄ μέρος οι πρωτοπόροι, είχαν και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων, απέδωσαν εξαιρετικό ποδοσφαιρο, επιβεβαιώνοντας ότι δικαιολογημένα είναι το πρώτο φαβορί για την άνοδο στην Α1 και στο 80΄ έκαναν το 0-3,  με γκολ, του εκπληκτικού, σήμερα, Χαρμάνα.
  Ο διαιτητής του αγώνα κ. Μαυρίδης  άριστος.
Κορυφαίοι των νικητών οι Βερβελές, Φωστηρόπουλος, Ζέκο, Σωτηριάδης, Ραμπούσης, Μαμής και Χαρμάνας
   Η σύνθεση των νικητών: (Σ Ντιμτσούδης), Δομουκτσίδης, Χατζηδάκης, Κέρτος, Φωστηρόπουλος, Ραμπούσης (Δούμος), Βερβελές, Σωτηριάδης, Ζέκος Χαρμάνας (Σέλγκου), Μαμής και Ρομάντσης (Βιάνας).


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ



Κον Πρόεδρον Επιτροπής Ορισμού Διαιτητών Επς Πέλλας Αθανάσιον Φασουράκην
Κον Πρόεδρον Συνδέσμου Διαιτητών Πέλλας Δαμιανό Καρακελίδη
Κον Μαυρίδη Διαιτητή και Βοηθούς Τσίπα Β. & Μίλτση
Μ.Μ.Ε Πέλλας

      Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

     Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΟΞΑΣ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ με ομόφωνη απόφασή του, εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή του συγχαρητήρια προς τον διαιτητή του αγώνα ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ-ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ κ. ΜΑΥΡΙΔΗ και τους βοηθούς κκ ΤΣΙΠΑ και ΜΙΛΤΣΗ για την άριστη  διαιτησία τους, στο παραπάνω παιχνίδι για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας Επς Πέλλας, της 28/11/2015, το οποίο διεξήχθη στο Δημοτικό Γυμναστήριο Παλαιφύτου.
   Κύριε Πρόεδρε, αξίζουν σε όλους σας ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την προσπάθεια που καταβάλλετε για τη βελτίωση του επιπέδου των διαιτητών, γεγονός που συμβάλλει στην επιτυχή διεξαγωγή των ποδοσφαιρικών πρωταθλήματων, αλλά και στη βελτίωση του επιπέδου του ποδοσφαίρου στο νομό μας.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Το Διοικητικό Συμβούλιο
ΔΟΞΑΣ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ



  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)