Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Εθνικός Γιαννιτσών - Αναγέννηση 2-0 Νέο αφεντικο στην Πόλη






Με μεγάλο πρωταγωνιστή έναν πρώην παίκτη της Αναγέννησης τον Καπουσούζη ο Εθνικός Γιαννιτσών κέρδισε άνετα το τοπικό ντέρμπι με την Αναγέννηση με 2-0 και πάει να γίνει το νέο αφεντικό στην Πόλη.

Το παιχνίδι ξεκινησε με την γηπεδούχο ομάδα τον Εθνικό να βγάζει πάθος, δυναμη και να δηλώνει πιο αποφασισμένη για το παιχνίδι.

Ο Εθνικός στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερος και προηγήθηκε στο σκορ με τον Καπουσούζη. Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε με λίγες καλές φάσεις και ένα γκολ και πάλι με τον Καπουσούζη και τον Εθνικό που "τιμώρησε"  με αυτόν τον τρόπο την παλιά  του ομάδα.

Η φιλοξενούμενη Αναγέννηση βρέθηκε σε κακή μέρα και αν εξαιρέσεις 2-3 καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο δεν έδειξε τίποτα το αξιόλογο και έχασε φυσιολογικά.

Φάσεις και γκολ:

Στο 2´σουτ μακρινό του Μαραντίδη απέκρουσε ο Σαββουλίδης.

στο 19´ ο Καπουσούζης με σουτ από τα αριστερά πέτυχε το 1-0.

Στο 21´ καλή ευκαιρία για την Αναγέννηση με τον Βεζυριανόπουλο που την τελευταία στιγμή το σουτ κοντραρίστηκε και βγήκε κόρνερ.

Στο 27´ σουτ του Καπουσούζη δοκάρι για τον Εθνικό Γιαννιτσών.

Στο 34´ καλή φάση για τον Εθνικό με τον Καρακάσογλου να περνά στον Νιζαμίδη, αυτός να βγάζει μόνο τον Κηλίκη, που σούταρε από κοντά χλιαρά μπλοκάροντας ο Σαββουλίδης.

Στο 38´ φάουλ εκτέλεσε ο Ουρούντζι σύριζα άουτ.

Στο 56´ σουτ του Κηλίκη απέκρουσε σε κόρνερ ο Σαββουλίδης.

Στο 63´ επέλαση του Κάρτζιου που έσπασε την μπάλα στον Κυζερίδη που από κοντά αστόχησε.

Στο  79´ ο Καπουσούζης μετά από όμορφη ενέργεια τελείωσε το παιχνίδι με το 2ο γκολ που πέτυχε.



πολύ καλή διαιτησία του Καρυπίδη.

Εθνικός Γιαννιτσών (Χαραλαμπίδης): Αναστασιάδης,Βασιλειάδης,Γρηγοριάδης, Γιόντης 67.Τσαλμας), Σαββάκης, Γκογκολούδης, Μαραντίδης, Ζαμίδης, Καρακάσογλου65´ Τοπαλίδης, Κηλίκης, Καπουσούζης 82´ Τερζής

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Μητσάκης): Σαββουλίδης, Μπίνας (85´ Ασλανίδης),Αλεξανδρίδης, Δουλκερίδης, Βασιλειάδης, Χαραβιτίδης, Σίμος Ουρούτζι,Κάρτζιος, Κοκκινίδης (30´ Κυζερίδης)Βεζυριανόπουλος (46´ Ζαφειρίου)


Γιώργος Χατζηχρήστος www.matiespellas.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)