Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Βετεράνοι Όρμας – Θεσ/νίκης 2-4


 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ- ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ









Αρκετοί φίλαθλοι παρακολούθησαν την φιλική αναμέτρηση της Κυριακής στο γήπεδο της Όρμας, μεταξύ των βετεράνων Όρμας που ενισχύθηκαν με άλλους από την Αλμωπία και τους Βετεράνους της Θεσσαλονίκης.
Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν οργανωμένα με το πουλμανάκι. Αφού έκαναν την καθιερωμένη προθέρμανση  α λα  ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ παρατάχθηκαν για τις αναμνηστικές φωτογραφίες μαζί με τους «αντιπάλους και φυσικά για την έναρξη του αγώνα. Αρχηγός των βετεράνων Όρμας ο Σεραφείμ Μάρκου.
Οι βετεράνοι με τις περίτεχνες ενέργειές τους, έδειξαν ότι η πείρα και η τεχνική τους έμειναν αναλλοίωτες στην πάροδο του χρόνου. Το μεν πνεύμα πρόθυμον , όχι όμως τόσο τα πνευμόνια και το σώμα.
Νικητές αναδείχτηκαν οι Θεσσαλονικείς με σκορ 2-4.
Στο 4΄ο Κοκκοβιάδης κάνει το  1-0. Δικαιολογημένοι οι πανηγυρισμοί των παικτών και της εξέδρας.
Αυτά μέχρι το 12΄, όταν ο Δράμπης ισοφάρισε σε 1-1.  .Ο Γιάννης Αβραμίδης που εκτελούσε χρέη τερματοφύλακα μετά από αμέτρητα τέρμινα , μέχρι να συνεννοηθεί με τον κώοουτς , το κοινό και την αυτόματη αποφασιστικότητα, αρκέστηκε στο να μαζέψει τη μπάλα από τα δίχτυα . Και αφού έγινε η αρχή , το ίδιο έκανε και στο 22΄με δράστη ξανά τον Δράμπη που έκανε το 1-2.
Μπροστά σε αυτή την κατάσταση στη προσπάθεια του να απομακρύνει τη μπάλα στο 35΄ο Γιάννης Σιώπκας  την είδε να καταλήγει στα δίκτυα της εστίας της ομάδας του. Το 1-3 έγραψε στην ιστορία και στο μπλκάκι του διαιτητή Γιώργου Μιχαηλίδη.
Και σαν να μην έφτανε αυτό ο Σίτσας στο 59΄κάνει το 1-4. Το τελικό 2-2 κάνει ο Χατζηλαμπρινός.
Έτσι κλείνει η ωραία κατά τα άλλα αναμέτρηση. Άλλωστε το σκορ σε τέτοια παιχνίδια περνάει σε δεύτερη μοίρα.
Ρεσιτάλ διαιτησίας από τοΓιώργο Μιχαηλίδη , που κρέμασε φέτος την σφυρίχτρα του από τα επίσημα παιχνίδια. Βοηθός του ο Κύρου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Βετεράνοι Όρμας (Μυλόπουλος): Αβραμίδης, Μπλαδίνου, Σιώπκας, Παπανδρέου, Σαμαράς, Κοκκοβιάδης, Ιωάννου, Μάρκου, Μυλόπουλος, Χατζηλαμπρινός, Μποζίνης.
Στο β΄ημίχρονο αγωνίσθηκαν και οι: Τρύπκος, Μίτσκου Ι., Κοβάτσης, Παπαπέτρου, Μίτσκου Β., Μέντσης, Μπόνου, Μίτσκου Στ.

Βετεράνοι Θεσ/νίκης (Καλλιμάνης): Μποΐκογλου, Στιφιανός, Σταυρίδης, Μπουρδαμής, Κάκογλου, Κουγιουμτζίδης, Δαγιόγλου, Σίτσας, Δράμπης, Ορφανός, Παλάσκας.
Στο β΄ημίχρονο αγωνίσθηκαν οι: Αποστολίδης, Καπουσούζης, Λυσσαρίδης, Αναγνώστου, Σουργουτζής, Θαναηλάκης, Σπανδωνίδης, Θέμελης, Μηλιωρίτσας.
Ευχαριστήριο
Οι διοργανωτές του αγώνα ευχαριστούν :
Α] Την ομάδα των βετεράνων ποδοσφαιριστών Θεσ/νίκης που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση και τους εύχονται κάθε ατομική και οικογενειακή ευτυχία
Β] Τους διαιτητές του αγώνα: Γιώργο Μιχαηλίδη και Χρήστο Κύρρου για την αφιλοκερδή διαιτησία τους. Τέτοιες ενέργειες εξυψώνουν το ποδόσφαιρο και την διαιτησία του Νομού Πέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)