Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2015

Όλοι εναντίον όλων στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της ΠέλλαςΛΟΓΟ ΓΙΑ «ΠΑΡΑΓΚΕΣ» ΚΑΝΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ

Μια ακόμα διαμαρτυρία έρχεται να προστεθεί σε άλλες που είδαν το φως της δημοσιότητας για «στημένες» διαιτησίες στην ΕΠΣ Πέλλας. Αυτή τη φορά ο Αετός Σκύδρας με επιστολή του που δημοσιεύεται σε μερίδα του τύπου, κάνει λόγο για «παράγκες» . Αφήνει αιχμές  για «κάποιους άνθρωπους που έχουν υπεύθυνες θέσεις μέσα στην ΕΠΣ,  να προμοτάρουν μα πλάγιους τρόπους τις ομάδες από τα χωριά που κατάγονται ή διαμένουν...και αυτές να είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και να διεκδικούν την άνοδο, χωρίς ωστόσο να κατονομάζουν
Έστω και έναν.


Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ 

Τον τελευταίο καιρό πολλές είναι οι ομάδες που έχουν αγανακτήσει με όλα τα γεγονότα και καταστάσεις που αμαυρώνουν τον ποδοσφαιρικό χώρο στα γήπεδα της Πέλλας. 
Μια από αυτές και η ομάδα του Νέου Αετού Σκύδρας,  που επανασυστάθηκε στο περσινό πρωτάθλημα και φέτος κάνοντας δυνατές κινήσεις στον μεταγραφικό χώρο, ξεκίνησε αποφασισμένη να επαναφέρει την ιστορική ομάδα στις υψηλές κατηγορίες που της αρμόζει.
Αυτό βέβαια θα ήταν ευκολότερο αν τα παιχνίδια γινόταν μόνο εντός αγωνιστικού χώρου... Δυστυχώς όμως οι «παράγκες»  που υπάρχουν είτε μέσα στην ΕΠΣ, είτε στην Διαιτησία, δυσκολεύουν πολύ αυτό το έργο, αφού σε πολλούς αγώνες η διαιτησία έχοντας ''πάρει'' εντολές  από αρμόδιους, καθοδηγεί τα αποτελέσματα με τα σφυρίγματα και τις αποφάσεις της.  Δεν είναι δυνατόν επειδή κάποιοι άνθρωποι που έχουν υπεύθυνες θέσεις μέσα στην ΕΠΣ,  να προμοτάρουν μα πλάγιους τρόπους τις ομάδες από τα χωριά που κατάγονται ή διαμένουν...και αυτές να είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και να διεκδικούν την άνοδο.  Είναι απαράδεκτο. Δεν το δεχόμαστε και ούτε είμαστε υποχρεωμένοι να δεχόμαστε καθοδηγούμενες  και προκλητικές διαιτησίες που είναι σκεπασμένες από την  ''μεγάλη ομπρέλα '' των επισήμων Διαιτητών, που είναι υπεύθυνοι για τον ορισμό των διαιτητών.
Το Σωματείο του Αετού Σκύδρας , έχει μεγάλη ιστορία, δεν μπορεί ο κάθε νεαρός φιλόδοξος διαιτητής να προκαλεί με την συμπεριφορά του παίκτες και προπονητές και αυτό να μένει ατιμώρητο.
Είμαστε αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε την δικαιοσύνη στους αγώνες και θα αντιμετωπίσουμε όποιον σταθεί εμπόδιο σε αυτό. Αν δεν μπορούν να ανταποκριθούν στο έργο που ανέλαβαν οι υπεύθυνοι ας παραιτηθούν να αναλάβουν νέοι άνθρωποι που δεν ανήκουν σε καμία «παράγκα».  ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΕΤΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

7-21