Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Μοναδική «σωτήρα» αναγνωρίζει μόνο τη Θ. Τζάκρη η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Κρ. Βρύσης





Σκληρή επίθεση σε καιροσκόπους με ονοματεπώνυμο (τοπικούς και μη) ,εξαπολύει η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Κρύας Βρύσης, με αφορμή τις διάφορες «ενέργειες) για παραμονή Του Αστυνομικού Τμήματος.

Στη καταγγελία ποταμός δεν αναφέρεται κανένα όνομα. Αντίθετα υμνείται η Θ. Τζάκρη ,Υφυπουργός Βιομηχανίας και βουλευτής Πέλλας ΣΥΡΙΖΑ ,για την άμεση ανταπόκριση και αποτελεσματική παρέμβασή της στον αρμόδιο Αναπληρωτή Υπουργό Τόσκα Νικόλαο.
Το «περίεργο» (και πολύ μα πολύ αναχρονιστικό,  μήπως και κατευθυνόμενο;) ευχαριστήριο έχει ως εξής

H Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Κρύας Βρύσης ευχαριστεί τη Θοδώρα Τζάκρη


Η Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Κρύας Βρύσης Δήμου Πέλλας στα πλαίσια συζήτησης για την αναδιάρθρωση των Αστυνομικών Τμημάτων όλης της χώρας  ευχαριστεί την Υφυπουργό Βιομηχανίας και βουλευτή Πέλλας ΣΥΡΙΖΑ κα. Θεοδώρα Τζάκρη, για την άμεση ανταπόκριση και αποτελεσματική παρέμβασή της στον αρμόδιο Αναπληρωτή Υπουργό κ. Τόσκα Νικόλαο, ώστε να παραμείνει έως έχει η λειτουργία του ΑΤ Κρύας Βρύσης, το οποίο αποτελεί πυλώνα δημόσιας ασφάλειας στην περιοχή.
Στο σημείο αυτό θέλουμε να αναφερθούμε και να προτείνουμε  στους καιροσκόπους με ονοματεπώνυμο (τοπικούς και μη) να πάψουν να βρίσκουν λύσεις σε λυμένα προβλήματα. Η Κρύα Βρύση δε χρειάζεται όψιμους σωτήρες που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να πανηγυρίζουν με επιτυχίες που δεν τους ανήκουν. Η Κρύα Βρύση χρειάζεται πολίτες που πραγματικά τη νοιάζονται και που θα την οδηγήσουν στην πρόοδο και την ευημερία.
Ο Δήμος της Κρύας Βρύσης χάθηκε και υπάρχουν ευθύνες με ονοματεπώνυμο γιατί το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν τα στενά προσωπικά τους συμφέροντα και μέσα από τέτοιες λογικές χάθηκε ο Δήμος. Φυσικά εάν υπήρχε ο Δήμος δεν θα έμπαινε θέμα για τη διακοπή λειτουργίας του Αστυνομικού Τμήματος της περιοχής. Γι’ αυτό οι κύριοι αυτοί ας αφήσουν τις κομματικές σημαίες και να καθίσουν στην άκρη, αρκετά μας  <<σώσατε>>. . .
Εμείς οφείλουμε να προασπίσουμε τα συμφέροντα των συμπολιτών μας και να στηρίξουμε τις προσπάθειες τους για την ανάπτυξη του τόπου μας γιατί κι εμείς αγαπάμε και νοιαζόμαστε  τον τόπο αυτό όπως οι περισσότεροι από εσάς. 

3 σχόλια:

  1. τόγια! ε! τόγια! ευχαριστείτε για τα αυτονόητα πράγματα. Η αναδιοργάνωση των αστυνομικών τμημάτων δεν προχώρησε για ΟΛΗ την Ελλάδα.
    Είστε τόσο ηλίθια τόγια που πέφτετε από γκάφα σε γκάφα. Ο Δήμος της Κρύας Βρύσης χάθηκε εξαιτίας της Τζάκρης. Τον πούλησε για να παραμείνει ο Δήμος της Σκύδρας, χάριν των ψήφων του Χοϊδη.
    Σαν και σας, ένα 30% του ελληνικού λαού που πάντα γέρνει μια από δω και μια από εκεί, γ@μ@ει την Ελλάδα. Κάντε και ένα συλλαλητήριο για το αστυνομικό τμήμα για να ευχαριστείτε μετά την κυβέρνηση. Ξευτιλισμένοι …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα έχει κάνει πάνω της η Ντόρκα και "γράφει" στους πρόθυμους να στέλνουν κείμενα που ούτε στο ΠΑΣΟΚ δεν έστελναν ποτέ!!!!!!! ευτυχώς εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ αρχίζουν και την καταλαβαίνουν, από αυτό προέρχεται και ο πανικός, άσε που δεν έχει και που αλλού να πάει... Ξεφτίλα του Φωστηρόπουλου της Κρύας Βρύσης, πηγαίνετε εκεί που αισθάνεστε καλύτερα, μην ρεζιλεύεστε κιόλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)