Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

« Αδειασαν « τον Αντιπεριφερειάρχη Θ. Θεοδωρίδη για φανάρια-Διαγραμμίσεις






Μπροστά στον κίνδυνο να επαναφέρει  ο «κακός δαίμονας» της παράταξης τους Χρήστος Χουρσόγλου το θέμα της μη λειτουργίας των φωτεινών σηματοδοτών στον δρόμο Αψάλου –Αριδαίας, και την ελλειπή διαγράμιση των δρόμων της Αλμωπίας , αναγκάστηκε έστω και με καθυστέρηση ενός χρόνου η πλειοψηφία να πάρει θέση.

«Αδειασε» πλήρως τον Αντιπεριφερειάρχη , ρίχνοντας τις ευθύνες σε αυτόν ,τονίζοντας ότι  αυτά ανήκουν στην αρμοδιότητα της Περιφερειακής Ενότητας. Ο δημοτικός σύμβουλος αναφέρθηκε στο θέμα επισημαίνοντας  την  άσχημη κατάσταση  που βρίσκεται το οδικό δίκτυο της Αλμωπίας»
Έθεσε προ των ευθυνών της την Περιφέρεια, όσον αφορά στα ζητήματα των διαγραμμίσεων, του φωτισμού και της σήμανσης στο οδικό δίκτυο.

Όπως είπε, υπάρχουν ήδη αρκετά παραδείγματα ατυχημάτων στα οποία ίσως να συνέβαλαν τα παραπάνω, όπως στα φανάρια της Ξιφιανής και της Αψάλου, στον περιφερειακό δρόμο της Φούστανης ή και στο Λουτράκι που είναι ένα χωριό τουριστικό.
Ο κ. Χατζηγιαννίδης σημείωσε ότι αυτά τα προβλήματα απασχολούν τους συμπολίτες μας και με θέματα που άπτονται της ανθρώπινης ζωής δεν μπορεί να παίζει κανείς.

Ο  Δήμαρχος τόνισε ότι έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες προς την Περιφέρεια γι’ αυτά τα θέματα που δεν άπτονται στις αρμοδιότητες του Δήμου.
 Ο Χρήστος Χουρσόγλου υποστήριξε ότι πράγματι άπτονται των αρμοδιοτήτων της Περιφρειακής Ενότητας. Ο Δήμος όμως οφείλει να πιέζει και να απαιτεί τη άμεση αποκατάστασή τους και όχι να εμπαίζεται με αυτό τον τρόπο.

1 σχόλιο:

  1. ο περιφερειαρχης υπαρχει μονο σε στημενες φωτογραφιες σε πανηγυρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)