Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Κινήσεις ΜΑΤ από τον Δημήτρη Μπίνο;



 


Εκτός από τις  χειμερινές ποδοσφαιρικές μεταγραφές , φαίνεται ότι υπάρχουν και…πολιτικές. Μπορεί ο Δ. Μπίνος να έχασε δύο δυναμικά στελέχη του συνδυασμού του , ως προς τα «κουκιά» ,δεν φαίνεται να αντιμετωπίσει προς το παρόν ιδιαίτερα προβλήματα.
Ήδη η …πρώτη μεταγραφή στις θετικές ψήφους έγινε εδώ και καιρό με τον συγχωριανό του Ανδρέα Κόγιο (ΑΔΑΚΑ) .
Η δεύτερη και προ των πυλών μήπως  είναι της Δέσποινας Καλδερεμτζή;
Στα τελευταία δημοτικά συμβούλια μόνο καλά  λόγια έχει να πει για την δημοτική σύμβουλο του Δημήτρη Πασόη .
Στη ταραχώδη συνεδρίαση της Δευτέρας μάλιστα του έδωσε την καλύτερη πάσα. Αναφερόμενη σε όσα είπε για την οικονομική εξυγίανση των Λουτρών , την καλή λειτουργία και την μεγάλη πανελλήνια τηλεοπτική προβολή της περιοχής, ανέφερε ότι αυτό επιτεύχθηκε κατά ένα μεγάλο μέρος στην ενοικίαση του Αναψυκτηρίου που απέφερε ζεστό χρήμα στα ταμεία της επιχείρησης.
Έτσι ουσιαστικά ανέτρεψε και τις αιτιάσεις του Δ. Πασόη για πλάτυασμα του Δ. Μπίνου στην ενημέρωση που έκανε και μεταξύ άλλων είχε αναφορές και στα Λουτρά. Όπως και τις παλαιότερες θέσεις του συνδυασμού ότι η επιχείρηση δεν έχει μόνο καθαρά οικονομικό  σκοπό , αλλά και κοινωνικό , καθώς έδινε ψωμί τουλάχιστον σε πενήντα οικογένειες .

Ο Δ. Μπίνος άδραξε την ευκαιρία και ευχαρίστησε την Δέσποινα Καλδερεμτζή που αναγνωρίζει την κίνηση της ενοικίασης του Αναψυκτηρίου, ως κίνηση ΜΑΤ



Πιο μπροστά η Δέσποινα Καλδερεμτζή …συμβούλεψε τον Δήμαρχο να μην αποκαλύπτει όσα διαδραματίζονται με τους συμβούλους στο γραφείο του. «Τα εν οίκω μη εν Δήμω»
Σε κάποια στιγμή τον «μάλωσε» λέγοντας  ότι αυτό που κάνει με τις πολλές φωτογραφίσεις , δεν είναι προβολή αλλά …διαφήμιση!!!

Μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Μπίνος έκανε γνωστό ότι στα Λουτρά παρέλαβε ταμείο 9.000 ευρώ, με αρκετές οφειλές και χωρίς παρουσία έργου, ενώ σήμερα υπάρχουν 250.000 ευρώ στο ταμείο, έχει μηδενιστεί για πρώτη φορά το χρέος στην εφορία και γίνονται ουσιαστικές παρεμβάσεις στη Λουτρόπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)