Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

«Σταυρώνει» τον Πασόη , η πρόεδρος της Φιλώτειας που ήταν υποψήφια μαζί του




Τουλάχιστον περίεργες μπορούν να χαρακτηριστούν οι ισοπεδωτικές δηλώσεις που φέρεται να έκανε η πρόεδρος της Φιλώτειας Μαρία Δημητρίου, η οποία εκλέχτηκε με τον συνδυασμό του προηγούμενου Δημάρχου Αλμωπίας Δημήτρη Πασόη.
Σύμφωνα με δελτίο τύπου του Δήμου Αλμωπίας  η πρόεδρος μίλησε στον Δήμαρχο  Δημήτρη Μπίνο «για τα προβλήματα του χωριού τα οποία έχουν συσσωρευτεί λόγω της απραξίας των προηγούμενων χρόνων. »
Γεννάται φυσικά το ερώτημα , πως επέλεξε η ίδια να πολιτευτεί με έναν υποψήφιο που ως δήμαρχος δεν έκανε τίποτα στο χωριό της;
Βασικό ζήτημα κατά την Πρόεδρο είναι οι λακκούβες , για τις οποίες ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι θα αποκατασταθούν την Άνοιξη, ώστε να αλλάξει προς το καλύτερο η εικόνα.
Στο τέλος της συνάντησης όλοι συμφώνησαν ότι υπάρχει μία ουσιαστική συνεργασία, η οποία θα συνεχιστεί ακόμα πιο δυναμικά, καταλήγει το δελτίο τύπου. .

9 σχόλια:

  1. Σχεδόν παρακαλούσε τον Πασόη να την πάρει στο ψηφοδέλτιο γιατί μόνο με εκείνον θα εκλεγόταν κ θα ερχόταν απο Αλεξανδρουπολη που είναι διορισμένη, όπως κ έγινε..Ο αχάριστος όμως είναι χειρότερος κ απο τον βλ@(/\α...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η κυρία πρόεδρος τι έργο, δραστηριότητες και προσφορά έχει να παρουσιάσει στην κοινότητ της με δικές τις ενέργειες? ας μην περιμένουμε και πολλά απ τις αρχές...εθελοντικά κάθε χωριό πρέπει να οργανώνεται....Λοιπόν??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει κάνει βραδιά με ζωντανή μουσική... .. Με τα έσοδα στην τσέπη της

      Διαγραφή
  3. Η προεδρος εριξε τ ευθύνη σ προηγουμενες κοινοτικες αρχες που δ ενημερωναν τ δημο γ τ προβλήματα του χωριου.η μονη αξια που περΑσε απο τ χωριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ Η ΠΕΤΡΕΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΣΥΔΙΑΣΜΟΣ ΠΑΣΟΗ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΣΠΑΣΗ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. για χορούς και πανηγήρια μόνο !!!!παρακαλούσε και από λύπηση την ψήφισαν τίποτα δεν πρόσφερε και ούτε θα προσφέρει όλοι του βολέματος είναι!!!δες τα κ.μπίνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Akoma na to xwnepsete e??ti krima..vrasete sto zoumi sas afova..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΡΑΒΩ ΠΡΟΕΔΡΙΝΑ ΤΗΣ ΦΙΛΩΤΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΧΨΝΕΨΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)