Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Τι ισχύει τελικά με την στάθμευση στην πλατεία Αγγελή Γάτσου;



ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ Η ΝΟΜΙΜΕΣ ΟΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΑΠΟΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΑΣΗΣ –ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ;
ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ Η ΌΧΙ Η ΚΥΚΛΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ;


Σε διευκρινήσεις και μάλιστα σύντομα πρέπει να προβεί ο Δήμος Αλμωπίας  σχετικά με την τοποθέτηση πινακίδων απαγόρευσης στάσης-στάθμευσης  στάθμευσης στην  ανακαινισμένη πλατεία Αγγελή Γάτσου.
Πριν την ανακαίνιση της πλατείας, υπήρχαν ρυθμιστικές πινακίδες (υποχρεωτική κυκλική πορεία), για ευνόητους λόγους και ειδικότερα προς αποφυγή πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων και απρόσκοπτης κίνησης των οχημάτων σ΄αυτήν, οι οποίες αφαιρέθηκαν, προκειμένου πραγματοποιηθούν οι . Μετά το πέρας των εργασιών όμως, οι προϋπάρχουσες παραπάνω πινακίδες δεν επανατοποθετήθηκαν μέχρι και σήμερα, με αποτέλεσμα να είναι αφενός, ορατός ο κίνδυνος πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος και δυσχερής και δυσδιάκριτη η ευθύνη των εμπλεκομένων οχημάτων, αφετέρου η διέλευση των οχημάτων που κινούνται επί των οδού Διοικητηρίου (Αστυνομία) με κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης, αλλά και η αμφίδρομη κίνηση επί της οδού Ταγ. Χαϊλη (είσοδο και έξοδο) της πόλης, να δημιουργεί πρόβλημα, σύγχυση και άναρχη κίνηση σ΄αυτήν (πλατεία), χωρίς μέχρι σήμερα να επανατοποθετηθούν αυτές στην θέση τους.
Μπορεί δηλαδή κάλλιστα κάποιος ερχόμενος από τον δρόμο της αστυνομίας να συνεχίσει ευθεία και όχι υποχρεωτικά κάνοντας την κυκλική πορεία , όπως γινότανε.
Όσον αφορά τις πινακίδες απαγόρευσης στάθμευσης  κανείς δεν γνωρίζει αν τοποθετήθηκαν νόμιμα ή αυθαίρετα.
Συνεπώς ο Δήμος οφείλει να διευκρινίσει τι ακριβώς συμβαίνει

2 σχόλια:

  1. Καλα κρασια για τους επαιοντες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αδικα προκαλείς "πονηρέ" συντάκτη. Δαν προκειται να βγεί στη δημοσιόυητα καμιά απόφαση για τη πινακίδα γιατί απλά είναι παράνομη όπως και πάρα πολλές άλλες στο Δήμο μας.
    Αν θέλεις δημοσιύσεις και φωτογραφίες πο αφορουν το Δήμο πάνε στο MPINOSNEWS . Eκεί να δείς ΠΡΑΜΑ , χαμός απο STARS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)