Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Είπε ο «γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα»




 
ΣΚΟΤΏΝΟΝΤΑΙ  ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΚΑΚΟ
 ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ 
Ο Δ. ΜΠΙΝΟΣ  ΨΑΧΝΕΙ ΑΛΛΟΘΙ ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ
 ΤΟΝ Δ. ΠΑΣΟΗ




Λίγες μέρες μετά την επίθεση του Δημάρχου Αλμωπίας  κατά των τοπικών μέσων ενημέρωσης που ασκούν κριτική , την απαίτηση για επιβολή λογοκρισίας και την απειλή μηνύσεων ,επανέρχεται δια της παρατάξεως του.  με μια ανακοίνωση  που δείχνει ότι όλοι ζουν  σε έναν δικό τους  φανταστικό εξωγήινο κόσμο.

Με αφορμή ανακοίνωση του συνδυασμού του Δημήτρη Πασόη που τους καλούσε να αφήσουν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να κάνουν απρόσκοπτα και αδέσμευτα την έγκυρη ενημέρωση που χρειάζεται ο τόπος μας, απαντά:
Προφανώς, ξεχνά τις πρακτικές της δικής του Δημοτικής Περιόδου, όπου απαγορευόταν η είσοδος στο Δημαρχείο σε εκπροσώπους του Τύπου, σύμφωνα με μαρτυρίες της εποχής.
Ούτε λίγο ούτε πολύ ψάχνει «άλλοθι» για την  δική τουσυμπεριφορά η οποία κατακρίθηκε από όλα τα τοπικά ΜΜΕ και το σύνολο των πολιτών.
Αντί ειλικρινούς μεταμέλειας και αναζήτησης τρόπων για να υπάρχει η όσο το δυνατόν καλύτερη συνεργασία για την ενημέρωση των πολιτών ,  Ο Δήμαρχος και η εναπομείνασα παράταξή του  κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της και τον ίσκιο του τέως Δημάρχου Δ. Πασόη. Αυτός κρίθηκε και είναι εκεί που είναι.
Δυστυχώς συνεχίζονται ίδιες λογικές  και νοοτροπίες αυξανόμενες προς το χειρότερο με γεωμετρική πρόοδο. Τόσο ο Δήμαρχος όσο και «νεοσσοί» που κατέχουν πόστα , θεωρούν τα πάντα ιδιοκτησία τους. Έχουν χάσει και μέτρα και όρια. 

Στην απάντησή του ο κ. Μπίνος δεν λέει κουβέντα αν συνεχίζει:

-Να επιμένει στην λογοκρισία

-Στην απειλή μηνύσεων

-Και στον αποκλεισμό των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που ασκούν κριτική  από όσα  νόμιμα  δικαιούνται 

Αν συνεχίσουν οι «νεοσσοί» αιθεροβάμονες ποστούχοι  να χρησιμοποιούν τα κονδύλια σαν να είναι ιδιωτική τους περιουσία

Και επειδή ο κ. Δήμαρχος έδειξε τεράστια ευαισθησία για την διαφύλαξη της προσωπικότητας  των αιρετών , δεν είδαμε να δείχνει την ίδια  ευαισθησία για τους πολίτες που δέχονται τις πιο αήθεις και απολίτικες επιθέσεις μέσα από το όργανο της παράταξής του. Και για να μην  παρεξηγηθώ , δεν αναφέρομαι προσωπικά . διότι όσοι εκφράζουν δημόσια την άποψή τους , ή κατέχουν δημόσια πόστα, πρέπει να αντέχουν  όλα τα σχόλια . Ακόμα και αυτά που μυρίζουν από μακριά  ότι έχουν γραφεί από γκέι στην ψυχή  ανθρωπάκια. 

Όσο για τα ανθρωπάκια-γκέι στη ψυχή- που αναρωτιούνται μέσα από επίσημο όργανο της παράταξής σας πόσα έχουμε «καταβροχθίσει» μέχρι σήμερα , σας καλούμε να δώσετε  όλα τα στοιχεία που έχουν δαπανηθεί από τον Δήμο και από τις επιχειρήσεις του  μέχρι σήμερα, για προβολή, ραδιόφωνα, εφημερίδες, έντυπα , διαφημιστικά φυλλάδια , πανό κλπ . ( ποσά –είδος-ιδιοκτήτες)
Μην τους αφήνετε να ζουν στην αβεβαιότητα, και να υποφέρουν χωρίς λόγο.



7 σχόλια:

  1. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΣΑΜΑΝΔΗ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ. ΕΣΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ;; ΜΑΥΡΗ ΚΙ ΑΡΑΧΝΗ. ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΕΙΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ..Η ΜΑΥΡΗ ΚΑΙ ΑΡΑΧΝΗ Η ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ

      Διαγραφή
  2. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΙΝΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ .ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΙΑ ΤΟΥΣ.ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΜΠΙΝΟΣ ΝΙΟΥΖ ΟΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΟΝ ΔΗΜ.ΑΛΜΩΠΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο Πέτρο επιτέλους λες αλήθειες! Συνέχισε έτσι και δεν θα χάσεις. Να μας που για τις εφημερίδες που έβγαλαν για μερικούς μήνες, πήραν δημοτικά λεφτά και στη συνέχεια τις έκλεισαν. Ακόμη να μας πούνε τον τρόπο με τον οποίον δίνουν διαφημίσεις από τα Λουτρά και σε ποιά μέσα. Ο Μπίνος έπεσε στην λούμπα τώρα θα τα υποστεί όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε σι μην ξεχνασ πληρονετε και για το φβ η τοπικη εφειμεριδα χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)