Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

18 με 20 Μαρτίου ο Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Μ.Αλέξανδρος




ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟ
 ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ


Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με την υποστήριξη των Δήμων Θεσσαλονίκης , Αμπελοκήπων , Κιλκίς , Αλμωπίας, Παιονίας , ο Α.Σ. Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ σε συνεργασία με τον ΑΙΑΝΤΑ ΚΙΛΚΙΣ και την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας διοργανώνουν τον Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Μ.Αλέξανδρος .

Τρία ΕΤΑΠ για τις επίσημες κατηγορίες με την Ατομική χρονομέτρηση να λαμβάνει μέρος για ακόμη μία χρονιά στο Πλακόστρωτο της Παραλίας της Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 18 Μαρτίου .

Το δεύτερο ΕΤΑΠ με εκκίνηση από τους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης και μετά απο 122 χιλιόμετρα θα τερματίσει στον Αρχάγγελο Αλμωπίας , όπου αναμένεται για ακόμη μία χρονιά να έχουν θερμή υποδοχή οι αθλητές από τους Πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής .
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Τ.Κ. Αρχαγγέλου Διονύση Δρένο ,ήδη υπάρχει  μεγάλη προεργασία και συμμετοχή των κατοίκων του χωριού , για να υποδεχτούν τους ποδηλάτες.  
 
Τρίτο και τελευταίο ΕΤΑΠ με εκκίνηση και τερματισμός στο Κιλκίς  συνολικά 105 χιλιομέτρων

Παράλληλα με τον Διεθνή αγώνα θα γίνουν αγώνες κατηγορίες open τις ίδιες ημέρες , με τη ατομική χρονομέτρηση στην Παραλία Θεσσαλονίκης , Ανάβαση Αρχαγγέλου με εκκίνηση την Αξιούπολη του Κιλκίς καθώς και τον κλασσικό αγώνα πλέον του Κιλκίς συνολικά 71,5 χιλιομέτρων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)