Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Τάραξαν τον κόσμο στις κλήσεις



ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΠΟΛΗ Η ΑΡΙΔΑΙΑ

ΑΝΤΙ να βρουν τρόπο να σταθμεύει ο κόσμος τις Πέμπτες στην Αριδαία , άρχισε το κυνηγητό και το γράψιμο. Αμέτρητα ήταν τα τηλεφωνήματα που δεχτήκαμε , για την βροχή κλήσεων που έπεσε σήμερα στην Αριδαία.
΄Εμεινε μόνο μία Πέμπτη για να κινηθεί κάπως η αγορά και ότι περισσεύει ο κόσμος θα αναγκαστεί να το πληρώσει  σε κλήσεις και να το στερηθεί η τοπική αγορά.
Πολλοί το συνδυάζουν με συγκεκριμένη τακτική και μεθόδευση  από την πλευρά της δημοτικής αρχής ,προκειμένου να εισπράξει έσοδα. Κάτι που κατά την άποψη μας δεν μπορεί και είναι αδύνατο να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ότι υπήρξε μεθόδευση , είναι ολοφάνερο , όχι όμως από τον Δήμο. Υπήρξε προκλητικό δημοσίευμα στο διαδίκτυο , που ουσιαστικά καλούσε την αστυνομία να …πάρει κεφάλια.
Αντί να ληφθούν μέτρα διευθέτησης και διευκόλυνσης , ιδίως τη Πέμπτη που είναι μέρα λαϊκής  αγοράς στην Αριδαία , άρχισε το γράψιμο στην ανακατασκευασμένη πλατεία Αγγελή Γάτσου . Χωρίς να υπάρχει εναλλακτική λύση  και δυνατότητα στους οδηγούς να σταθμεύουν τα οχήματά τους. Το ίδιο βέβαια συμβαίνει σχεδόν σε όλη την πόλη , καθώς ο αριθμός των αυτοκινήτων είναι μεγάλος. Ενώ λοιπόν θα περίμενε κανείς να ληφθούν αυτονόητα μέτρα ρύθμισης της κυκλοφορίας άρχισε να πέφτει ο πέλεκυς των κλήσεων .
Εμείς προτείνουμε , όλες οη κλήσεις να ακυρωθούν και  κάθε Πέμπτη τουλάχιστον να λαμβάνεται μέριμνα , ώστε η αστυνομία ( αφού δεν υπάρχει δημοτική αστυνομία) να βοηθάει στην αποσυμφόρηση των δρόμων και όχι να γράφει τον κόσμο. Ο δε Δήμος  να φροντίσει να αξιοποιήσει διάφορες αλάνες που υπάρχουν για να σταθμεύει ο κόσμος.
Και όσοι δεν συμμορφώνονται τότε η τελευταία λύση είναι η βεβαίωση των παραβάσεων .

7 σχόλια:

  1. Πέτρο είσαι λάθος. Δεν έχεις δίκαιο. Δεν μπορεί ο καθένας να παρκάρει όπου θέλει και όπως θέλει. Τι θα πει να εξαιρεθεί η Πέμπτη; Η οδηγική παιδεία λείπει Πέτρο. Αν είχαμε από αυτή, δεν χρειάζεται η δημοτική αστυνομία για θέματα τροχαίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι οχι απ το δημο ; υπαλληλοι τους δεν ειναι θειος και ανηψιος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΤΡΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ?ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΝΑ ΕΣΤΙΑΖΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙΣ.ΝΑ ΟΜΩΣ ΘΕΤΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΙ.ΕΓΙΝΕ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΝ ΜΕΣΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα τι λέτε αφού έδωσε εντολή το mpinos news;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ προκλητικό δημοσιέυμα απο το mpinos news! Που έκανε κάποιους να τρέχουν!
    Φόβος και τρόμος στην Αριδαία του 2016!
    Όλοι πλέον γνωριζόμαστε!
    Ντροπή σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αλήθεια γιατί το Α.Τ. Αριδαίας έγραψε εχθές Πέμπτη μόνο στην πλατεία Αγγελή Γάτσου, την στιγμή που σε ΟΛΗ την Αριδαία ήταν παρκαρισμένα παράνομα τα αυτοκίνητα;
    Και βέβαια πολύ χειρότερα!
    Σε κάποιες οδούς έκλειναν τελείως οι δρόμοι, με διπλοπαρκαρίσματα!
    Αστεία πράγματα αλλά σε ποιον να τα πεις.
    Μήπως έχει δίκιο ο Σαμάνδης τελικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δηλαδή ρε μάγκες για να φήγουν τα διπλό,τριπλό παρκαρισμένα αυτοκίνητα απο την Αγίου Νικάνδρου που πρέπει να πάρω τηλέφωνο τελικά στο...news;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)