Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Ετοιμάζονται να τα ψάλλουν στην κυβέρνηση οι αγρότες της Αλμωπίας στις 25 Μαρτίου





Διαμαρτυρίες ετοιμάζουν οι αγρότες της Αλμωπίας για τις 25 Μαρτίου , επέτειο της απελευθέρωσης από τους Τούρκους ,σε περίπτωση πο η κυβέρνηση στείλει στην Αριδαία , εκπρόσωπο για τον γιορτασμό.
Αυτό αποφάσισαν το βράδυ της ΠΈΜΠΤΗςς αγρότες της Αλμωπίας μετά από πρόσκληση του ΑΓΡΟΤΙΚΟΎ Συλλόγου Αλμωπίας και της Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών του μπλόκου της Αψάλου.
Η συμμετοχή ήταν  πολύ μικρή . Έγινε απολογισμός των κινητοποιήσεων και κρίθηκε ότι είχε θετικά αποτελέσματα . Ο αγώνας θα συνεχιστεί γιατί δεν υπάρχει ακόμα καμία γραπτή δέσμευση, ενώ έρχονται πολλές αλλαγές στην γεωργία για τις οποίες πρέπει να βρίσκονται σε εγρήγορση και να τις παρακολουθούν  και να βρίσκονται στα κέντρα λήψης των αποφάσεων .
Οι αγρότες δεν έκαναν βήμα πίσω από τον αγώνα τους ο οποίος συνεχίζεται με άλλες μορφές.


 Ο Πρόεδρος του Αγροτ.Συλλ. Αλμωπίας, Φώντας Τσέμπης, παρουσίασε πτυχές  για  το νέο φορολογικό και το ασφαλιστικό που θέλει να φέρει η κυβέρνηση με τα γνωστά , όπως τα χαρακτήρισε ,ολέθρια αποτελέσματα που θα επέλθουν  αν ψηφιστεί. Έκανε ακόμα γνωστό ότι τους στηρίζουν επιστήμονες εργατολόγοι  φοροτεχνικοί, οικονομολόγοι και γεωπόνοι.

Σύντομα πρόκειται να αρχίσουν εξορμήσεις σε όλα τα χωριά  με φυλλάδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)